Nušauto R. Morkevičiaus žudikai dar nenustatyti

  • Teksto dydis:

Premjeras Saulius Skvernelis, anksčiau vadovavęs vidaus reikalų sistemai, sako neabejojantis, kad Kauno kriminalinės policijos biuras atskleis trečiadienį Kaune įvykdytą nusikaltimą, kai buvo nušautas bušido kovotojas Remigijus Morkevičius. Vis dėlto įtariamieji dar nenustatyti.

Įtariamųjų dar nėra

Prie daugiabučio Šilainiuose vakar rastas 34 metų žinomo bušido kovotojo R. Morkevičiaus lavonas su šautine žaizda. Tyrimą dėl jo nužudymo atliekantis Lietuvos kriminalinės policijos biuras kol kas nėra nustatęs įtariamųjų, BNS sakė kriminalinės policijos viršininkas Rolandas Kiškis.

„Kol kas nei sulaikytų, nei įtariamųjų, nei paieškų paskelbtų kol kas nėra“, – ketvirtadienį sakė R.Kiškis.

Įtariamų nužudymo motyvų pareigūnai kol kas nekomentuoja, nenorėdami pakenkti tyrimo sėkmei.

„Aktyviai dirbame – pajungta nemaža dalis pareigūnų“, – sakė kriminalinės policijos vadovas.

Tiki sėkme

Vyriausybės vadovo S. Skvernelio teigimu, svarbiausia užduotis – užkristi kelią tokiems nusikaltimams, stiprinant kriminalinės žvalgybos pajėgumus.

„Net neabejoju, žinant pajėgumą tos pačios Kauno kriminalinės policijos biuro, šis konkretus nusikaltimas bus atskleistas. Bet tai yra tam tikros tendencijos ir pagrindinis tikslas, taip pat ir kriminalinės policijos, – kad tokių nusikalstamų veikų nebūtų. O tai geriausia atliekama, kai tam užkertamas kelias, užtikrinamos kriminalinės žvalgybos pozicijos“, – interviu Žinių radijui ketvirtadienį kalbėjo S.Skvernelis.

Pasak jo, Vyriausybė darys viską, kad nusikaltėliai neperimtų iniciatyvos.

„Naujasis vidaus reikalų ministras turi gerą progą įvertinti pastarojo pusmečio pokyčius policijos sistemoje ir įvertinti, kiek tai daro įtaką bendrai situacijai su nusikaltimų tyrimų, kriminalinės žvalgybos pajėgumais ir su kriminogenine situacija. Tai bus geras atspirties taškas“, – sakė premjeras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

poete

poete portretas
atejo bedieviui atpildo valanda pasikeles buvo ne tik pries zmones bet ir pries dieva

Lietuvos sporto tarybu sajunga

Lietuvos sporto tarybu sajunga portretas
Kaune valdzios nera....panemuneje dingo jaunas vaikinas krepsininkas, silainiuose beveik prie vsd saugumo tarnybos pastato vel nusove talentinga sportininka.... tai jau galima streikuoti ir teigti, kad blogai dirba prezidente, arba banditu bijo policija, kriminaline zvalgyba, prevencijos tarnybos.... savivaldybes meras su visa taryba turetu atsistatydinti...

Aksioma

Aksioma portretas
Kai žmogus gali gatvėje spirti merginai į galvą, trenkti užsieniečiui, nieko nuostabaus, kad galęjo kam nors ir grasinti suluošinti. Toks, jeigu pasakė , tai ir įvykdys. Tai negi lauks susidorojimo ? Paspaudė gaiduką anksčiau, nes iš tokio pasigailėjimo nebus. Susidorojo kaip su banditu.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių