Rusas į Lietuvą gabeno nelegalių rūkalų už 7 tūkst. eurų

  • Teksto dydis:

Šalies muitininkai sulaikė rusą su nelegaliais rūkalais.

Kaip praneša muitinė, Kauno teritorinės muitinės pareigūnams Kybartų kelio poste įkliuvo Rusijos pilietis A. P., bandęs iš Rusijos į Lietuvą lengvuoju automobiliu „Nissan Almera“ atgabenti nelegalių rūkalų už daugiau kaip 7 tūkst. eurų.

Apie 11 val. ryto į Kybartų kelio postą automobiliu „Nissan Almera“ atvažiavęs 26-erių A. P., bandydamas suklaidinti muitinės pareigūnus, žodžiu deklaravo gabenantis tik leidžiamą kiekį akcizinių prekių, tačiau muitininkams kilo įtarimų, kad automobilyje akcizinių prekių gali būti ir daugiau, todėl jie nutarė transporto priemonę patikrinti detaliau.

Patikrinus automobilį mobiliąja rentgeno kontrolės sistema, pareigūnų įtarimai pasitvirtino: paaiškėjo, kad automobilio slenksčiuose, prietaisų skydelyje, po priekinėmis sėdynėmis vyriškis buvo įrengęs slėptuves, kuriose, siekdamas išvengti muitinės kontrolės, gabeno kontrabandinius rūkalus. Automobilio slėptuvėse muitininkai rado išslapstytus 2395 pakelius cigarečių „Queen“ ir „NZ“ be banderolių, kurių vertė su privalomais sumokėti mokesčiais – daugiau kaip 7 tūkst. eurų.

Muitinės pareigūnai sulaikė ir cigaretes, ir automobilį, vairuotojui surašė administracinio nusižengimo protokolą. Už šį pažeidimą jam gresia nemaža piniginė bauda, tabako gaminių ir transporto priemonės konfiskavimas.


Šiame straipsnyje: kontrabandacigaretėsmuitinė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
gal tik kaltas rusas,o tai darė landzbergio lietuvis

tadas

tadas portretas
o siaube kas darosi!

ale man

ale man portretas
žinokit dėl tos rūkalų kontrabandos giliai dzin.Kad numuša pirkimus storamašniams irgi nejaučiu jokio pasipiktinimo.Be to sako kad kontrabandinės daug kokybiškesnės ir iš tikro tabako o ne iš mirkyto chemikaluose filipmoriso popieriaus
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių