Iš restorano rūsio – be sąmonės?

  • Teksto dydis:

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį Kauno ugniagesiai gelbėtojai skubėjo į pagalbą vienai restorano-klubo "Žemyn upe" lankytojai. Į M.Valančiaus gatvę Kauno senamiestyje, kuriame jis įsikūręs, buvo iškviesti ir greitosios medikai, ir policija. Tačiau pastaroji ikiteisminio tyrimo dėl šio įvykio nepradėjo.

Ugniagesiams gelbėtojams apie tai, kad šiame restorane-klube į kažkokią duobę įkritusi mergina ir reikalinga pagalba ją iškelti, buvo pranešta apie 01.30 val. 

Kauno ugniagesių gelbėtojų suvestinėse pranešama, kad E. B. aptikta apie dviejų-trijų metrų gylio įėjime į rūsio patalpą, ji buvo rasta be sąmonės. Mergina iškelta ir perduota greitosios medikams. Pastarieji išvežė nelaimėlę į Kauno klinikų Priėmimo skyrių.

Tačiau viešai skelbiamu restorano-klubo "Žemyn upe" telefonu pirmadienio ryte atsiliepęs jo darbuotojas portalą kauno.diena.lt tikino, kad šis įvykis per ne lyg "išpūstas". "Mergina buvo sąmoninga, tačiau greičiausiai apsimetinėjo ar tiesiog neįstengė pati atsikelti, nes buvo neblaivi. Dėl jos girtumo viskas ir įvyko, kai ji susistumdė su kita panašios būklės mergina, sulaužydama apsauginius atitvarus. Be to, tai įvyko ne pačiame restorane, o prie įėjimo į jo katilinę. Šis yra restorano vidiniame kieme. Tikriausiai tą pačią naktį ji buvo išleista ir iš ligoninės į namus, nes norėjo pasišalinti jau iš greitosios medikų automobilio, tačiau šie jos neišleido ir nuvežė į gydymo įstaigą", – pasakojo savąją įvykio versiją, anot jo, neteisingomis šio nelaimingo atsitikimo interpretacijos nepatenkintas pašnekovas.

Kauno policija, nusprendusi nepradėti dėl šio įvykio jokio ikiteisminio tyrimo, pirmadienio rytą tegalėjo patikslinti, kad nelaimėlei – 22-eji metai. Esą sprendimas nepradėti ikiteisminio tyrimo buvo priimtas po jos sesers apklausos. Ši pareigūnams teigė įvykio metu buvusi kartu su seserimi, kuri esą neapsižiūrėjusi žengė žingsnį atgal ir prasmego.

Duomenų apie galimą E.B. girtumą policija teigė neturinti. Kaip ir apie jos patirtus sužalojimus. Tačiau tikino, kad, jeigu šie būtų buvę rimti, ikiteisminis tyrimas būtų pradėtas nedelsiant.  



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių