Kalniečių parko tvenkinyje vos nenuskendo moteris

Kauno parko tvenkinyje skendusią moterį ištraukė ugniagesiai. 60-metė atsipirko tik kūno atšalimu.

Kauno parko tvenkinyje skendusią moterį ištraukė ugniagesiai. 60-metė atsipirko tik kūno atšalimu.  

Kauno priešgaisrinę gelbėjimo tarnybą vakar apie 11 val. pasiekė pranešimas, kad Kalniečių parko tvenkinyje plūduriuoja kūnas. Pagal pranešimą buvo neaišku, ar tai tikrai skenduolis ar žmogus tebeskęsta. 

Atvykus nurodytu adresu 10 metrų nuo kranto vandenyje plūduriavo moteris. Komandos ugniagesys Andrejus Trukšinas pastebėjo, kad kūnas lyg sujudėjo. Gelbėtojas puolė ją gelbėti – pasirodo, tvenkinyje plūduriavusi moteris dar buvo gyva. 

Panaudojus gelbėjimo virvę ir gelbėjimo ratą M. Š. ištraukta ant kranto ir išvežta į Kauno klinikas. Jai konstatuotas bendras kūno atšalimas. 

Aiškinamasi, kokiomis aplinkybėmis moteris atsidūrė tvenkinyje.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

mamai

mamai portretas
daugelis kituose mikrorajonuose gyvenančių ir neturinčių panašaus parko su tiek žalumos pavydžiai sako,kad mes laimingi turėdami tokį nuostabų didelį parką, juk balandžio 7 dieną buvo visi kviečiami į talką,kodėl neatėjai padėti rinkti tų šiukšlių ,kurias pati pastebi.Aš ir daugelis mūsų draugų tariame ačiū savivaldybei už labai gražiai kasdieną sutvarkomą rytais parką.Čia tiek džiaugsmo ir geros nuotiakos pasisemiame.Matyk daugiau gėrio,neskaičiuodama kitų pinigų,o jei matai blogį,tai pasistenk,kad jo nebūtų,sudrausmink šiukšlintojus,geriančius ,vedžiojančius šunis,kurie kakutį padaro,bet nesupratingi šeimininkai nesusirenka ir t.t.

Nesuprantu

Nesuprantu portretas
Kaip žmogus plūdurioja ,o ne skęsta?

mama

mama portretas
Garzus tas musu parkas butu ,jeigu musu miela sav neplautu pinigu .Siaip siais metais tiek pinigu sutaupe nes ziemos darbu nebuvo ir sniego ,o parkas pilnas siuksliu ,lapai nuo pernai metu nesurinkti ,o pruduke pilna ziurkiu .Siaip baisoka ypac vakare kad i koja neisegtu . Sunis sikdina kas netingi vedasi is aplinkiniu rajonu ,nera nei deziu tam reikalui .Buvo grazu ,bet tik su nostalgija galma prisimint ,gal kai suzaliuos nesimatys :) Galetu uzsukt sekmadieni Kupcinskas ,pasizvalgytu kiek ten vaiku ir aisktele itaisyta ,bet nuo ciuozyklos i bala tiesiai varai ,nu zodziu ....
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių