V. Putvinskio gatvėje – trijų automobilių avarija, sužalotas vienas vairuotojas

Kaune, V. Putvinskio gatvėje, ketvirtadienį popiet susidūrė trys automobiliai. Sužeistas vienas vairuotojas.

Kaune, V. Putvinskio gatvėje, ketvirtadienį popiet susidūrė trys automobiliai. Sužeistas vienas vairuotojas.

Per avariją, įvykusią apie 12. 30 val., labiausiai nukentėjo 40 metų vyro vairuojamas "Peugeot" markės automobilis, atsidūręs tarp kitų dviejų į įvykį pakliuvusių mašinų. Tačiau pirminiais policijos duomenimis, medikų pagalbos prireikė 30 metų "Opel" vairuotojui. Šis automobilis po avarijos stovėjo skersai kelio, prie pat šaligatvio.

"Mercedes Benz" vairavęs 36 metų vyras pasakojo, jog "Opel" į jo automobilį atsitrenkė atšokęs nuo smūgio. Ta pačia kryptimi iš pradžių judėjęs "Opel", kaip pasakojo vairuotojas, jau buvo pasukęs į kairę, tačiau susidūrė su iš priešingos pusės atvažiavusiu "Peugeot".

"Žodžiu, du vairuotojai nepasidalijo vienos stovėjimo vietos", – sakė pašnekovas.

"Tai visiška netiesa", – paprieštaravo "Peugeot" važiavusi jauna moteris. Tačiau plačiau kalbėti apie įvykį ji nenorėjo. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

jo

jo portretas
policijos masinu ten netruksta, o prie MAZYLIO issizioja vairuotojai varo atbuli ir neziuri ar nera masinu is galo!

BAISU

BAISU portretas
kai girtuokles siauteja

Taigi

Taigi portretas
ten amžinai glušiai nuo Putvinskio atvaro ir įsivaizduodami, kad jų pagrindinis, varo, nepraleisdami iš Mickevičiaus važiuojančių pagrindiniu. Tų avarijų buvo ir bus ten. O dar problema kad Putvinsky prie policijos ir gimdymo namų gatvės likę tik takelis, nes riogso policijos ir kt auto vidury gatvės. Ten reikia tvarkos, per siaura gatvelė, kad taip užkišti.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių