Pro langą iššokusio kauniečio bute – negyvas katinas

  • Teksto dydis:

Antradienio rytą policijai atvykus į iškvietimą dėl viename Kauno daugiabučių triukšmaujančio vyro, šis iššoko pro langą. Vyro bute pareigūnai rado negyvą katiną, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl žiauraus elgesio su gyvūnais, pranešė Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

4.10 val. gautas pranešimas, kad Kaune, Ašigalio gatvėje, kaimynas triukšmauja, keikiasi, daužosi ir pro langą mėto daiktus. Netrukus įvykio vietoje buvę patruliai pastebėjo 5-ame aukšte pravirą langą, pro kurį vyras mėtė daiktus. Šalia daugiabučio mėtėsi daiktai, buvo apgadintas stovintis automobilis. Į pareigūnų prašymą liautis vyras nereagavo. Durų taip pat neatidarė, iš už jų sklido muzika. Siekiant išsiaiškinti, ar bute nėra nukentėjusių asmenų, buvo iškviesti priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai, medikai.

Netrukus kaimynė pasakė, kad vyras iššoko pro langą. Dėl patirtų sužalojimų vyras pristatytas į gydymo įstaigą.

Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos gelbėtojams ir policijos pareigūnams pakilus ir pro langą patekus į 1983 metais gimusio vyro butą, kitų asmenų nebuvo rasta. Daiktai buvo išmėtyti, rastas negyvas katinas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

G

G portretas
Labai gaila katino. O toki nevisproty gydyt uzdaryt.

cioce

cioce portretas
narkotikai. katino gaila
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių