Praeivius šiurpinęs kaunietis atsipirks baudele

  • Teksto dydis:

Nepriimtinu elgesiu viešose vietose garsėjantis vyras sulaukė policijos dėmesio.

Pirmadienį išsišokėlis buvo sulaikytas, kai jo elgesys užkliuvo pareigūnams. Vidury dienos Laisvės alėjoje, netoli Kauno apylinkės teismo, kaunietis priekabiavo prie žmonių, atrodė neblaivus. 

Kauno policijos atstovė Odeta Vaitkevičienė portalui kauno.diena.lt patikslino, kad sulaikytasis – 36 metų amžiaus. Jam buvo nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,91 promilės.

Pažeidėjas buvo pristatytas į policijos įstaigą, kur jam surašytas protokolas dėl pasirodymo viešose vietose esant neblaiviam. Už tai numatyta bauda nuo 30 iki 90 eurų.

Kauniečių teigimu, šis vyras ne vienam įsiminęs kaip keistuolis. Vieni pasakojo jį matę bevaikštinėjantį galimai girtą, pusnuogį, kitus jis griebdavo už rankos, prašinėjo pinigų. Pusnuogis, įžūliai kalbinantis praeivius jis užfiksuotas ir praėjusią savaitę Vytauto prospekte esančioje parduotuvėje.


Šiame straipsnyje: viešosios tvarkos pažeidimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Slabotke

Slabotke portretas
Viktoras dar vis svencia:)

taip taip

taip taip portretas
Tikriausiai ne vien promiles organizme,bet ir tie papildai is taboro mergeliu....Kol nepridarys rimto nusikaltimo ir toliau drasiai sklaidysis Kaune...paskiau suvestinese...policijai zinomas asmuo ivykde...aj,aj....nelaime ivyko...

Tomas

Tomas portretas
Mačiau ji pernai kruvinu veidu ir pusnuogi prie Kaune esancio restorano Rezisierius kabinejosi prie žmoniu, priklaupes ant kelio ir rankas sudejes, imituodamas kad laiko ginkla, pradejo saudyti esančius žmones...
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių