Policija tiria, kas atsiskaitė netikra 500 eurų kupiūra (gal atpažįstate?)

  • Teksto dydis:

Kauno policija atlieka ikiteisminį tyrimą dėl netikrų pinigų gaminimo, laikymo arba realizavimo ir prašo visuomenės pagalbos.

2017 m. gruodžio 19 d. apie 17 val. Kaune, Islandijos pl., prekybos centre esančioje parduotuvėje pastebėta, jog asmuo pirko prekes už kurias atsiskaitė netikra 500 eurų kupiūra. Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo vyrą, galintį padėti pareigūnams išaiškinti šį įvykį bei suteikti tyrimui reikšmingos informacijos.

Asmenis, pažįstančius šį vyrą ar žinančius jo buvimo vietą, policija prašo skambinti į Kauno apskrities VPK telefonu (8 37) 303 477 arba rašyti el. paštu nidas.kijauskas@policija.lt

Už šią nusikalstamą veiką numatytą gresia laisvės atėmimas iki ketverių metų.

Tyrimą organizuoja ir kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Penktojo skyriaus prokurorai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bile Koks

Bile Koks portretas
Turiu tos informacijos, ale jinai kainuoja.....Net jei ten ( fotkėje) tas, kuris galimai atsiskaitė ta kupiūrą, tai žodis prieš žodį- neturėjau aš jos, amen.

Nebūk durnas

Nebūk durnas portretas
Jeigu dar turi daugiau 500 eurų kupiūrų, tai atsiskaitinėk ir toliau. Nes matai kad tos lervos kasininkės net netikrina nors ir yra tikrintuvai. Jos mat tingi įkišt ir patikrint, o tuo labiau kad atsiskaitei ne kur kitur , bet dideliame prekybos centre, tuo labiau kad ir pirkėjų nebuvo, jokios eilės prie kasos. Gal dar čia buvo ir taip, čia tos pačios kasininkės buvo atsinešta iš namų 500 eurų kupiūra.

i

i portretas
kas netikrino to problema?
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių