Po bandymo pavogti BMW – kaltinimai dėl 11 vagysčių

  • Teksto dydis:

Kauno pareigūnai nustatė asmenį, kuris įtariamas Kauno mieste galimai įvykdęs 11 vagysčių iš patalpų bei automobilių.

Dar praėjusių metų gruodžio mėnesį Kauno apskr. VPK Kauno m. Žaliakalnio PK pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl vagystės, kuomet Kaune, Sukilėlių pr., buvo bandyta pavogti automobilį BMW. Tuomet pareigūnams pavyko sulaikyti 26-erių metų įtariamąjį, tačiau tuo tyrimas nesibaigė.

Tęsiant tyrimą nustatyta, kad tas pat įtariamasis galimai įvykdė ir kitas vagystes: gruodžio mėnesį iš automobilių „VW Golf“ ir „Seat Toledo“ pavogtos magnetolos, šių metų sausį apvogtas automobilis „VW Polo“. Taip pat nustatyta, kad tas pat vyras praėjusių metų gruodį galimai pavogė du dviračius, vieną iš jų Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnai surado greičiau nei savininkas spėjo jo pasigesti.

Atliekant slaptus ikiteisminio tyrimo veiksmus, kovo mėnesio pradžioje pareigūnai Neries krantinės požeminiuose garažuose pastebėjo, kaip įtariamasis įsibrovęs į visureigį iš jo pagrobė įvairius daiktus. Netrukus policijos pareigūnai sulaikė vyrą. Naktį atliktos kratos metu pas įtariamąjį buvo rasta kituose nusikaltimuose galimai pagrobti įvairūs daiktai: sportinis krepšys, dulkių siurblys, magnetolos ir kiti daiktai. Tyrimo metu nustatyta, jog įtariamasis iš viso gali būti įvykdęs vienuolika nusikaltimų.

Pagal Lietuvos Respublikos baudžiamąjį kodeksą už tai gresia laivės atėmimas iki šešerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Trečiojo skyriaus prokurorai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vagys

Vagys  portretas
Labai juokingos bausmės tik iki 6 metų reikia kaip pas arabus atsižvelgiant į nusikalstima nuo pirštų arba rankos nukirtimo arba mirties bausmė o tada būtų Lietuvoi tvarka!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių