Po avarijos Šilainiuose vienas automobilis virto ant stogo

  • Teksto dydis:

Saulėtą trečiadienį Kaune nusidriekė tikra avarijų virtinė. Prasidėjus vakariniam pikui portalą pasiekė pranešimas apie dar vieną nelaimę Šilainiuose, kurios metu vienas automobilis apvirto ant stogo.

Kauno policijos atstovas patvirtino, kad pranešimas apie eismo nelaimę Kuršių gatvėje gautas 17.39 val. Čia neišsiteko du lengvieji automobiliai – "Audi" ir "Ford" markių. Po susidūrimo pastarasis apvirto ant stogo.

Į nelaimės vietą vyko visos specialiosios tarnybos – du policijos ekipažai, dvi ugniagesių gelbėtojų autocisternos ir greitosios medicinos pagalbos ekipažas.

Kauno greitosios pagalbos atstovė portalą kauno.diena.lt informavo, kad pirminis pranešimas buvo apie galimai du nukentėjusius asmenis. Šiuo metu medikai dirba įvykio vietoje. Tikslesnę informaciją žadėjo pateikti kiek vėliau.

Ugniagesių gelbėtojų atstovo duomenimis, prispaustų žmonių vaduoti nereikėjo, gelbėtojai vyko atversti "Ford" automobilį ir likviduoti avarijos padarinius. 

Vairuotojai praneša, kad dėl eismo nelaimės šioje vietoje formuojasi eismo spūstis. Esant galimybei rinkitės kitą maršrutą.

Portalas jau rašė, kad apie 15 val. Jonavos gatvėje įvyko vilkiko ir „CityBee“ automobilio avarija. Jos metu nukentėjo nepilnametis.

Taip pat dar viena avarija Savanorių prospekte įvyko ankstų rytą. Jos metu susidūrė net keturi automobiliai. Laimė, žmonės nenukentėjo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Seniau

Seniau portretas
apvirsdavo avarijos metu. Dabar jau virsta ir po.

Nėra žodžiu

Nėra žodžiu portretas
Na ir vairuotojai, išvis nesugeba važiuot, nei ledas, nei sniegas, nei lietus, žemė sausa, oras puikus, matomumas geras, šviesu, ne naktis, ir kaip jie gauna teises, kai taip nesugeba važiuot. Tai reiškia kad jie teises nusiperka, ne kitaip.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių