Po Agurkinių atėjo Kamuolinių eilė?

  • Teksto dydis:

Portalo kauno.diena.lt žiniomis, per Lietuvos kriminalinės policijos biuro (LKPB) operaciją vakar sulaikyta per 20 su Kamuolinių nusikalstama grupuote siejamų asmenų. Tarp jų – ir pats jos vadeiva Giedrius Janonis, pravarde Kamuolys, su savo asmens sargybiniu.

„Galiu tik patvirtinti, kad šiuo metu tebevyksta itin plataus masto operacija, kurioje dalyvauja labai gausios policijos pajėgos. Tačiau nuo komentarų kol kas susilaikome. Jie bus rytoj,“ – vakar apie 16 val. portalui kauno.diena.lt teigė LKPB viršininko pavaduotojas Andžejus Roginskis.

Oficialiai nepatvirtintos versijos, kuo įtariami Kamuoliniai, – įvairios. Tarp jų – ir narkotikai, dėl kurių kontrabandos jau įkalintas buvusių pagrindinių Kamuolinių konkurentų – Agurkinių branduolys. Ir su pastaraisiais susijusių Deimanto Bugavičiaus bei Remigijaus Morkevičiaus žmogžudystės. Pirmasis buvo nušautas 2015-ųjų lapkritį, antrasis – 2016-ųjų gruodį. Ir automobilių vagystės, už kurias dalis Kamuolinių buvo sulaikyti Vokietijoje prieš kelerius metus.

G. Janonis/ Tomo Raginos nuotr.

„Buvo bendradarbiauta ir su kolegomis iš užsienio“, – BNS sakė Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis.

Daugiau informacijos policija žada pateikti spaudos konferencijoje trečiadienį Policijos departamente Vilniuje.

Joje dalyvaus policijos generalinis komisaras Linas Pernavas, Lietuvos kriminalinės policijos biuro viršininko pavaduotojas Andžejus Roginskis ir Generalinės prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo departamento vyriausiasis prokuroras Martynas Jovaiša.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vytas

Vytas portretas
Saudyti sulaikant, nezaist

specas

specas portretas
ateis visiem eile,,,,,,,,,,,,,,pensija ant skonkiu.............Mafija hehehehehe

Kunigas

Kunigas portretas
Tokiems ten tose zonose kaip viesbuciuose gyvenimas, pasedes 10meti zemindami kitus zemo rango ir iseis galva iskelta, musu istatymai yra kvaili siuo atsvilgiu. Jie ten nepasitaiso o dar labiau suzvereja..... reikia keist kalejimu sistema
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių