Plėšikai nusitaikė į senyvas moteris

  • Teksto dydis:

Kauno policija pastaruoju metu užfiksavo keletą įžūlių plėšimų atvejų. Pareigūnai įspėja gyventojus saugotis plėšikų.

Rugpjūčio 3 d. vidurdienį Kaune, Dainavos parke, nuo 77-erių metų moters kaklo nepažįstamas asmuo nuplėšė 200 eurų vertės auksinę grandinėlę su pakabuku ir pabėgo.

Taip pat užfiksuota, kad liepos 28 d. apie 13.30 val. Partizanų g. nepažįstamas jaunuolis nutraukė nuo 66-erių metų moters kaklo auksinę grandinėlę su pakabuku ir pasišalino. Ji patyrė 80 eurų žalą.

Pastebima, kad plėšikų aukomis dažniausiai tampa vyresnio amžiaus moterys, kurios neturi daug jėgų pasipriešinti. Pribėgęs užpuolikas, ypač vasarą, pakankamai lengvai nuplėšia nuo kaklo grandinėlę, kadangi jos nepaslepia šaltuoju metų laiku nešiojamas šalikas ar kita apranga.

Pareigūnai rekomenduoja pasivaikščiojimams rinktis nenuošalias, žmonių gausiai lankomas vietas. Jei tenka eiti tamsiu paros metu, tuomet geriausia pasirinkti gerai pažįstamas bei gerai apšviestas vietas. 

Apie nusikaltimą reikia nedelsiant pranešti policijai bendruoju pagalbos telefonu 112. Taip pat vertėtų įsidėmėti kuo daugiau detalių apie nusikaltėlį. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

9 gramai

9 gramai portretas
Plesikai bus nubausti 9 gramu...

Apie TėeS-LKD-istę Onytę Kyšininkytę:_1

Apie TėeS-LKD-istę Onytę Kyšininkytę:_1 portretas
P. S. TIESA - oONA DANUuuTĖ GRiICIENĖ yra TėeS-LKD narė!! Korupcijos pažiba! Būk TėeS-LKD-istu ir vogsi, grobsi kiek norėsi! Jei kas – tave balne už kanopų prilaikys partijos bendraminčiai, onytės kyšininkytės klonai! Apsidairyk, tokių Tavo aplinkoje pilna!_Kaune teista už kyšininkavimą, TėeS-LKD narė(!), ona- danutė gricienė,- po to savo Kauno Žaliakalnio lopšely-daržely su savo iš kriminalizuotos aplinkos kilusia pavaduotoja alma žilinskiene net suorganizavusi kyšių ir duoklių išmušinėjimo gaują! Voliota ir kočiota spaudoje, internete, TV, turinti problemų dėl alkoholio, pati net teisme nesugebanti paaiškinti už ką atleidžia iš darbo žmones, teismuose prieš mane iššvaisčiusi virš 50 tūkstančių litų mokesčių mokėtojų pinigų, mokėdama man priteistas sumas bandžiusi nuvogti nuo manęs dalį pinigų (juos "išlupti" iš "garsiosios vadybininkės" prireikė net Generalinės prokuratūros ir VMI pagalbos!) ir t. t. ir t. t.- sėdi sau, direktoriauja kavutės su brendžiu įkalus!? Žandus papūtus ir ką!

Apie TėeS-LKD-istę Onytę Kyšininkytę:_2

Apie TėeS-LKD-istę Onytę Kyšininkytę:_2 portretas
O ko nesėdėt, jei už nugaros „šlovingosios“ TėeS-LKD-istų partijos bendraminčiai, onytės kyšininkytės klonai, giminingos sielos, o virš jos savivaldybėje dar kupčinsko sukonstruota sėdi iš tokių gricienių gaunamų kyšiukų mylėtojų visa piramidė! Ištrauksi tokį bagdoniuką iš pagrindo ir piramidė gali griūti! O siaube! Šitiek dirbta, šitiek sunkumų ir gėdos pergyventa! Šitiek niekšybių prikrėsta!! Na, bet vertėjo pasistengti! Pinigėliai tik maloniai šlama, tarytum ošia!.. Svarbiausia - sąžinę kaip nors užsiliūliuoti, ir nutaisyti snukelį - lyg aš čia ir ne prie ko! Tokias gricienes skiria, nuima ir myli savivaldybių merai. Paplokime jiems!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių