Pirmosios savaitgalio aukos Kaune – studentas ir taksistas

  • Teksto dydis:

Prasidedant savaitgaliui, Kaune užregistruoti du nusikaltimai, kokių jau kurį laiką nebuvo: Laisvės alėjoje grasinant peiliu apiplėštas praeivis, o Rotušės aikštėje užpultas taksistas.

Dviejų nusikaltėlių auka tapęs, pirminiais duomenimis, 23-ejų metų studentas buvo apiplėštas apie 22 val. Kauno savivaldybės prieigose. Pagrasinus peiliu, iš jo pagrobta piniginė su 400 eurų.

46-erių taksistas buvo užpultas Rotušės aikštėje apie penktą ryto. Jį sumušė į automobilį įsėdęs neblaivus keleivis. Ar dėl to, kad taksistas atsisakė jį kažkur vežti, ar tai galėjo būti senos nesuvestos sąskaitos, dar tikslinama.

Įtariamasis sulaikytas netoli įvykio vietos. Šiam 29-erių metų Petrašiūnų gyventojui nustatytas lengvas girtumas – 1,43 promilės. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Taksistas, kuriam praskelta galva, nuvežtas į gydymo įstaigą.

Penktadienį Kaune buvo įvykdytas ir parduotuvės apiplėšimas. Šį kartą buvo pasirinkta Kalniečių gatvėje esanti maisto prekių parduotuvė, kurioje veidą gobtuvu prisidengęs nusikaltėlis pasirodė apie 16 val. Grasindamas peiliu iš atsidaryto kasos stalčiaus jis pavogė 300 eurų.

Pastarosiomis savaitėmis panašaus braižo išpuoliai buvo įvykdyti kitame Kauno gale – Aukštuosiuose Šančiuose esančiose maisto prekių parduotuvėse. Buvo sulaikytas ir galimas įtariamasis. Tačiau, pritrūkus įkalčių, jį teko paleisti, o išpuoliai mieste ir toliau tęsiasi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Logiška - šildymas brangsta. :/

MILICINYKAS

MILICINYKAS portretas
Atsiprašome už nepatogumus: KAUNAS TVARKOSI

Antoška

Antoška portretas
Niekada nepamiršiu. Gyvenau Klaniečiuose,o mokykla buvo Žaliakalnyje.Tekdavo su trūliku varyti.Kiek kartų prie manęs būdavo prieita viresnių ir paklausta - gal turi paskolinti litą?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių