Petrašiūnuose sunkvežimis partrenkė per perėją ėjusią merginą

  • Teksto dydis:

Pirmadienio rytą Kaune partrenkta per pėsčiųjų perėją ėjusi mergina.

Nelaimė Petrašiūnuose, R. Kalantos g., įvyko apie 9 val. Kauno policijos budėtojas portalą kauno.diena.lt informavo, kad sunkvežimis MAN pėsčiųjų perėjoje partrenkė 19-likos metų merginą.

Kauno greitosios medicinos pagalbos atstovo duomenimis, nukentėjusioji patyrė vidutinio sunkumo sužalojimus, merginai sumušti dubens kaulai.

Pasak policijos, pirminiais duomenimis, sunkvežimio vairuotojas buvo blaivus.

Nelaimės aplinkybes aiškinasi pareigūnai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Faktas

Faktas portretas
Kaip ten bebūtų, bet Kauno valdžia jau pernelyg daug pridarė pėsčiųjų perėjų. Toks tankus tinklas nebeleidžia normaliai laiku nuvažiuoti į reikiamą vietą. Norime mes to ar nenorime, o dažnas turime labai skubėti, nervuotis keliuose todėl skubame. Skuba pėstieji, skuba važiuotieji. Kam reikia tiek perėjų? Kam dirbtinai sunkinamas pravažiavimas gatvėse siaurinant įvažas ir išvažas iš žiedų? Mes paversti pono Kero svitos eksperimentinėmis žiurkėmis. Ar ilgai tai kantėsime? gal laikas jau organizuotis visuomeninę eismo saugumo asociaciją? Nes valdininkai tyčiojasi ar yra tiesiog kvaili. Kvailiai, bet gal kažkam giminės?

Romualdas

Romualdas portretas
Nežinau šios situacijos, bet kartoju visiems: reikalaukime, kad einantiems per perėją būtų draudžiama naudotis mobiliaisiais telefonais. Pėstieji taip pat turi save saugoti, o mobilieji atima šią galimybę.

oooo, gudruti...

oooo, gudruti... portretas
tai tu čia ir komunistų radai? nostalgija tsakant.?
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių