Penktadienį nuotaiką gadino avarijos ir spūstys

  • Teksto dydis:

Prieš vasarišką savaitgalį kauniečiai nuo pat ryto strigo spūstyse. Vienos tradiciškai susidarė dėl per didelio automobilių srauto, kitos susiformavo dėl avarijų.

Kauno policijos duomenimis, nuo šeštos ryto iki pietų gauti pranešimai apie septynis eismo įvykius. Apie sužeistuosius duomenų nėra.

Jau įprasta, kad kelyje Vilnius-Klaipėda ties Kaunu netrūksta transporto kamščių. Jų nepavyko išvengti ir šiandien. Situacijos nepagerino ir avarijos. 

Kauno policijos atstovė Odeta Tumelytė informavo, kad prieš 10 val. ryto prie "Megos" susidūrė "Volvo" ir "Mercedes Benz" lengvieji automobiliai. Jų vairuotojai policiją kvietė, nes nesutarė, kuris kaltas dėl nelaimės. Tačiau pareigūnams atvykus į įvykio vietą, vairuotojai situaciją jau buvo išsiaiškinę savo jėgomis.

Panašiu metu avarija įvyko ir Islandijos plente, ant A.Meškinio tilto. Čia į "Audi A4" automobilį atsitrenkė sunkiasvorė transporto priemonė, tačiau vairuotojas su ja akimirksniu spruko iš įvykio vietos.  


Šiame straipsnyje: avarijaautomobiliseismas

NAUJAUSI KOMENTARAI

zigmas

zigmas portretas
Na ir kas kad raudonos skardos sulankstytos juk,, bedarbiai,, perka tokius automobilius rytoj jie nusipirks kitokios spalvos ir bus viskas gerai ,mat policininkas pabūgo komentuoti tai gali pažeisti privatumo neliečiamumą
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių