Pedofilas E. Čekanavičius nuteistas už dar vieną nuodėmę

  • Teksto dydis:

Už pedofiliją nuteistas Ervydas Čekanavičius pirmadienį Kauno apylinkės teismo buvo pripažintas kaltu dėl dokumentų klastojimo.

Už pedofiliją nuteistas Ervydas Čekanavičius pirmadienį Kauno apylinkės teismo buvo pripažintas kaltu dėl dokumentų klastojimo.

Pedofilas nuteistas už trijų dokumentų klastojimą, tačiau subendrinus bausmę, jam palikta galioti anksčiau paskirta 15 metų laisvės atėmimo bausmė.

Nustatyta, kad E.Čekanavičius suklastojo Kauno Raudonojo kryžiaus ligoninės gydytojų medicininę pažymą bei leidimą patekti į Seimą. Už šiuos nusikaltimus jam paskirta po 80 parų arešto.

Metų laisvės atėmimo bausmė vyrui paskirta už trečiąjį suklastotą dokumentą – laisvės kovų dalyvio statusą siekęs gauti E.Čekanavičius Lietuvos rezistencijos ir genocido tyrimų centrui pateikė suklastotą kreipimąsi.

Kalėti 15 metų E.Čekanavičius nuteistas už tai, kad 2009 metų vasarą įsigijęs narkotinių ir psichotropinių medžiagų apsvaigino jomis mažametį berniuką ir seksualiai jį prievartavo. Berniukas po nakties E.Čekanavičiaus bute rastas lauke ant suoliuko sunkiai besiorientuojantis aplinkoje.

Nustatyta, kad E. Čekanavičius davė nepilnamečiui psichotropinių medžiagų ne siekdamas jas platinti, o norėdamas palaužti berniuko pasipriešinimą seksualiniam prievartavimui.

Kauno apygardos teismas jam buvo skyręs 17 metų nelaisvės, tačiau bylą peržiūrėjęs Lietuvos apeliacinis teismas bausmę sumažino dvejais metais.

Nuteistasis neigė seksualiai prievartavęs berniuką, Aukščiausiajame Teisme nuteistasis skaitė 101 lapo skundą ir tikino, kad bylą tyrę pareigūnai ir ją nagrinėję teisėjai padarė daugybę pažeidimų.

Nukentėjusiam vaikui yra priteista 1 tūkst. litų turtinės ir 30 tūkst. litų neturtinės žalos.

Dėl su pedofilija susijusių nusikaltimą E.Čekanavičius teisiamas ir bausmę atlieka nebe pirmą kartą. 2008-ųjų gruodį kaunietis buvo paleistas iš tuometinių Vilniaus 2-ųjų pataisos namų. Čia jis kalėjo už nepilnamečio tvirkinimą. 2003-siais Kauno miesto apylinkės teismas E.Čekanavičių nuteisė 7 metų ir 9 mėnesių laisvės atėmimo bausme už santykiavimą su nepilnamečiu bei jo tvirkinimą. Bausmės terminas, pritaikius Amnestijos įstatymą, buvo sumažintas šeštadaliu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuodemes

Nuodemes portretas
Nuodemes atleidziamos ranka pamojus. O Pedofilas Cekanavicius NUTEISTAS uz istatymu pazeidima. Berasciai jus.

Lietuva kur tu ritiesi?

Lietuva kur tu ritiesi? portretas
dabar tų psichotropinių medžiagų įsigyja kiekvienas žy-elių garbintojas. Deda piliečiams jas į arbatą, ant duonos...

ty

ty portretas
Kodėl rašot „pedofilas“ Čekanavičius? Rašykit socialdemokratas Čekanavičius! Gi partijos įkūrėjas.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių