Paslaptis atskleista: visuomenę papiktino policijos išguldyti narkomanai

  • Teksto dydis:

Kauno teisėsaugininkai pagaliau praskleidė paslapties skraistę, kas prieš kelias savaites vyko vieno Eigulių mikrorajono daugiabučio kieme ir buvo įamžinta portalo kauno.diena.lt fotografo. Pasitvirtino įvykio liudytojų prielaida, kad ši dviejų asmenų sulaikymo operacija susijusi su neteisėtu disponavimu narkotikais.

Kaip jau rašyta, tą liepos 24-osios pavakarę minėtame kieme automobiliui „Audi“, išvažiuojančiam atbuline eiga, staiga kelią užblokavo specialiųjų tarnybų ženklais nepažymėtas „Volkswagen“ mikroautobusas.

Iš jo iššokę civiliais drabužiais vilkintys jauni, sportiško sudėjimo vyrai jėga laukan ištraukė „Audi“ buvusius du asmenis. Šie dar bandė priešintis, tačiau akimirksniu buvo suguldyti ir surakinti antrankiais, panaudojus ašarines dujas.

Tik tada atsitiktiniams šio įvykio liudytojams tapo aišku, kad tai – ne banditų tarpusavio sąskaitų suvedinėjimas, o galimai policijos operacija. Tai netrukus patvirtino ir šios dvikovos nugalėtojai – portalo kauno.diena.lt fotografui pasiteiravus, kas čia vyksta, prisistatę kriminalinės policijos pareigūnais.

Vėliau Kauno policijos atstovė žiniasklaidai Justina Kazragytė patikslino, kad šią operaciją vykdė Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai. Tačiau nuo daugiau komentarų, apeliuojant į ikiteisminio tyrimo sėkmę, tada buvo susilaikyta.

Praėjus daugiau kaip trims savaitėms, portalui kauno.diena.lt pavyko gauti daugiau informacijos apie šią mįslingą policijos operaciją. Paaiškėjo, kad ji – sudedamoji prieš kelis mėnesius minėtos Kauno kriminalinės policijos valdybos pradėto ikiteisminio tyrimo dėl neteisėto disponavimo narkotikais dalis.

Sulaikytieji šios operacijos metu – du jau teisti to paties mikrorajono gyventojai. Vienas iš jų – 47-erių, kitas – 58-erių metų. Abu – niekur nedirbantys narkomanai.

Pas vieną jų sulaikymo metu aptikta psichotropinių medžiagų, kuriomis jis, liudytojų teigimu, bandė įvykio vietoje atsikratyti. Pirminiais duomenimis, praryti.

Aptikta psichotropinių medžiagų ir atlikus kratą antrojo namuose.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kristina

Kristina portretas
Kuniavo kiosku.

Kristina

Kristina portretas
Galėtų policija pasidomėti Gariūnų auto turguje esančiu " kunigavo" kiosku. Rastu daug.

Ispisti

Ispisti portretas
Tuos narkusas bl ir sunkiuju darbu 10 metu
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių