Pasimatymas virto košmaru: ar romas išžagino 15-metę?

  • Teksto dydis:

Penktą dešimtį pradėjęs pakaunės romas kaltinamas prievarta seksualiai pasinaudojęs naivia 15-mete, su kuria susipažino tiesiog gatvėje – stabtelėjęs prie jos su savo automobiliu.

Paauglė buvo įkalbėta ateiti į pasimatymą. Ji vidurnaktį slapčia išsmuko iš namų be tėvų žinios – šiems miegant.

Pasimatymas baigėsi tragiškai – 15-metė prievarta, grasinant, kad priešingu atveju gali į namus ir nebegrįžti, nusivesta į romo butą. Iš ten ji paleista tik po poros valandų. Remiantis mergaitės pasakojimu, jos trigubai vyresniam pažįstamui pareikšti kaltinimai dėl nepilnametės išžaginimo bei seksualinio prievartavimo. Už šiuos sunkius nusikaltimus Lietuvos baudžiamasis kodeksas numato laisvės atėmimą iki dešimties metų.

Be to, nukentėjusiosios tėvai dukters skriaudikui ketina pareikšti solidų ieškinį. Po šio įvykio paauglė turi psichologinių problemų. Į policiją kreipėsi jos tėvas, kuriam seksualinę prievartą patyrusi ir naktį gatvėje atsidūrusi dukra, grįžusi į namus, papasakojo, kas atsitiko.

Oficialiai niekur nedirbantis įtariamasis buvo sulaikytas karštais pėdsakais ir laukia teismo už grotų. Nepaisant to, kad jis – dar neteistas ir nepripažįsta savo kaltės, tradiciškai tokiose bylose teigdamas, kad paauglė mylėjosi su juo savo noru.

Byla jau perduota Kauno apylinkės teismui. Kadangi nukentėjusioji – nepilnametė, o jos skriaudikas kaltinamas seksualiniais nusikaltimais, teismo procesas bus neviešas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Siaip

Siaip portretas
Jei jau 15 mete vidurnakti bega is namu kad susitikti su vos pazystamu 50 eciu tai toks ten ir isprievartavimas.... Tiesiog neuzmokejo ir parase pareiskima.....

Anonimas

Anonimas portretas
ne , kiausiai tegul buna vietoi - ta durnele tegul naktim seda namuose. auga kekse

Erzelis

Erzelis portretas
Manau,kad nėra ko lakstyti naktimis iš namų pas nepažįstamus (ar ten romas ,ar ne romas).Pabėgo iš namų...kokiu tikslu? Ar akla,nematė,kad vyriškis ne jos metų vaikinukas,o subrendęs pirdyla?Reiktų bendrauti su bendraamžiais,bet ir tai ne naktimis nepilnametei.Gal tai auklėjimo spraga ?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių