Kaune susidūrus automobiliams moterį ištiko šokas

  • Teksto dydis:

Vėlų ketvirtadienio vakarą Kaune, Partizanų ir Dubingių gatvių sankirtoje, įvyko avarija.

Apie 23:20 val. susidūrė taksi automobilis "Volkswagen Passat" ir "Audi".

"Žmonės per nelaimingą atsitikimą nesusižalojo, tačiau viena į avariją patekusi moteris patyrė šoką", - portalui kauno.diena.lt sakė Kauno miesto vyriausiojo policijos komisariato budėtojas. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pritariu Andriui

Pritariu Andriui portretas
Susnom perkorusiom kurios kaip lenta, nei papų, nei ruros, o bajavas vyras pamoves ant by...s pakėles aukštyn dar ir pasuktu, vietoj ventiliatoriaus. Nes jos nusususios tik ventiliatoriams tinka, daugiau iš jų nieko gero, nes per mažai sveria, net vairo nepasuka, užtai tiesiai į stulpą lekia. O paskui šyka į kelnes.

Važnyčiotoja

Važnyčiotoja portretas
Visiems vyrams vairavimo asams patariu paskaityti straipsnius,esančius žemiau. Gal tada suprasite kiek avarijų sukelia vyrai. Vyrai tikrai yra agresyvūs ir karštakošiai. Daugelis net tyčia rodo priešiškumą vairuojančiai moteriai ir nepraleidžia, o specialiai užkišinėja ir dar pypsina.Tai ar ne debilai? Jei būtų visi kultūringi tai ir nuvažiuotume visur greičiai ir liktų sveiki kailiai ir auto.SĖKMĖS KELYJE.

Pacientui Andriui

Pacientui Andriui portretas
kokią tu čia naktį matai vakare? Tokiuos nelaimingus kaip tu,reiktų izoliuot nuo visuomenės, nes akivaizdźiai netelpi sveiko žmogaus elgesiu. Kas tokiems individams yra,niekaip nesuprantu? Vaikų namuose užaugai ar girtuokliai tėvai yra,mušė tave mažą, nemylėjo? Gal mokykloje stumdė ir šaipėsi? Gal dabar kas išnaudoja, neturi gerų pajamų bei išsilavinimo? Matyt esi neišvaizdus,nemyli moterys? Nemylės niekada, nes dar esi kiaurasamtis. Gaila man tokiú źmonių, netgi labiau nei tos moters,kur patyrė po avarijos šoką!!! Iš kur tiek neapykantos, pykčio, bukumo nuo pačio ankstyvo ryto?Vienareikšmiškai - nelaimingas žmogus! Labai uźjaučiu! Bet ne mes kalti,ieškok savoje aplinkoje ir ten gali suplyšt nesidraskydamas, nes mes niekuo tau negalim padėt.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių