Parskrido į Lietuvą – pateko už grotų

  • Teksto dydis:

Pasieniečiai Kauno oro uoste sulaikė du šio miesto gyventojus – iš Londono atskridusį vyrą ir iš Dublino grįžusią merginą.

Pirmadienį vakare tikrindami reisu iš Londono atskridusių keleivių dokumentus, Kauno oro uosto užkardos pareigūnai nustatė, kad 27-erių Kauno gyventojo paiešką yra paskelbusi šio miesto policija. Vyras yra nuteistas už nusikaltimą.

Tą patį vakarą Kauno oro uoste pasieniečiai sulaikė iš Dublino atskridusią 19-metę kaunietę. Ji Kauno policijos buvo ieškoma kaip kaltinamoji nusikaltimu.

Abu sulaikytieji buvo pristatyti į Kauno oro uosto užkardą ir vėliau perduoti į ją atvykusiam paieškos iniciatoriaus konvojui.

Šiemet pasieniečiai iš viso sulaikė 538 asmenis, kurių dėl įvairių nusikaltimų ar pažeidimų ieškojo Lietuvos ir užsienio valstybių teisėsaugos institucijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai portretas
ko kvieciat namolio o pabegelius priimate iskestom rankom dirbanciu nera tik islaikytiniai biudzetininkai pensininkai ir bedarbiai ir vistiek ciulbat kad viskas gerai kaip pas amerikona... nusove zmogu sako viskas gerai nes mes tai islikom tai banditiskai kauboiskas poziuris kuri matome visuose jav serialuose vien tik prievarta tai ko noret? ...ka reklamuoja ta ir igyvendina ir viskas gerai juk tai demokratija... kas ka nori ta daro bet ne visi tai spec t. isrinktieji ir turi /indulgencijas/ visiems savo poelgiams o trumpiau tai iteisintas banditizmas

...

... portretas
O poLytikai vis kriokia ir kriokia: "Grįžkit į Lietuvą, grįžkit į Lietuvą"...

mulkiai

mulkiai portretas
paieskomi skraido lektuvais?taip jiems ir reikia...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių