Pareigūnų laimikis – prabangūs, užsienyje vogti BMW

  • Teksto dydis:

Pirmadienį Marijampolėje policijos pareigūnai rado du brangius vogtus automobilius.

Rastų automobilių BMW rinkos kaina siekia apie 100 tūkst. eurų, pranešė Marijampolės policija.

Dar vieną BMW, beišvykstantį į Karaliaučių, sulaikė pasieniečiai.

Marijampolėje automobiliai rasti Kriminalinės policijos pareigūnams tikrinant stovėjimo aikšteles, angarus, garažus ir kitas vietas, kuriose gali būti laikomos vogtos transporto priemonės.

Policininkų dėmesį patraukė vienas nuomojamas garažas, kuriame jie pastebėjo prabangų pernai metų laidos automobilį „BMW X6“.

Patikrinus policijos duomenų bazėse automobilio valstybinius registracijos numerius nustatyta, jog šis automobilis vasario pabaigoje buvo pavogtas Vokietijoje ir ieškomas.

Pareigūnams atidarius garažą jame buvo rastas Vokietijoje pavogtas 2016 metų laidos „BMW X5“.

Dėl vagysčių pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT) praneša, kad savaitgalį pasieniečiai sulaikė Rusijos pilietį, į Karaliaučių iš Lietuvos bandžiusį išvykti Vokietijoje pavogtu visureigiu „BMW X5“.

Šeštadienį pasieniečiams Kybartų kontrolės punkte tikrinant išvykstančio automobilio „BMW X5“ rusiškais numeriais dokumentus pareigūnams kilo įtarimų ir netrukus nustatyta, kad transporto priemonės kaip vogtos paieška tą pačią dieną paskelbta Vokietijos teisėsaugininkų.

Dėl nusikalstamu būdu gauto turto įsigijimo ar realizavimo pradėtas ikiteisminis tyrimas, automobilio vairuotojas suimtas.

Pernai VSAT sulaikė 95, įtariama, vogtas transporto priemones. 42 automobiliai sulaikyti prie sienos su Baltarusija, 22 – su Lenkija, 20 – su Rusija, 10 – šalies viduje, vienas – pajūryje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

lietuvis

lietuvis portretas
pajurys tai kas,slies vidus ar isore

čia tai bent.

čia tai bent. portretas
a tai daba reiškia, kad kokios trys peroksidinės šliundros "neskraidys" Lietuvos keliais su bimbalais? Iš vienos pusės--gera, o iš kitos--"žmogaus teisių pažeidimas". Irgi policija...žmonės stengėsi--vogė, atėjo šitie--pyst, viską sugadino, tai iš ko dabar gyvent "padoriom" šiukšlėm?

Nesuprantu

Nesuprantu portretas
Pajūris - tai kokia čia šalis?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių