Pareigūnai toliau ieško Kaune dingusio jauno vyro

  • Teksto dydis:

Kauno policija pakartotinai prašo pagalbos, ieškant birželio 10-ąją dingusio 26-erių metų Mindaugo Palažijos. Kreipusis į visuomenę pagalbos prieš savaitę, nesulaukta nė vieno skambučio. Nepavyko aptikti jokių pražuvėlio pėdsakų ir Lapių, Karmėlavos bei Ramučių apylinkėse, kur buvo užfiksuoti paskutiniai jo mobiliojo telefono signalai. 

Pastaruoju metu jokio pastovaus užsiėmimo neturėjęs ir su mama gyvenęs M.Palažija išėjo iš savo namų Žaliakalnyje, Kapsų gatvėje, birželio 10-osios vidurdienį. Esą susitikti su draugais, nors jų neturėjo.

Tai - pirmas kartas, kai jis dingsta tokiam ilgam laikui.

Pareigūnams rodžius jo nuotraukas pakaunės gyvenviečių, kurių apylinkėse paskutinį kartą užfiksuotas jo mobiliojo ryšio telefonas, gyventojams, pastarieji dingusiojo neatpažino. Neatsirado ir mačiusiųjų jį šiose apylinkėse. Nors M.Palažija, neturėjęs automobilio, kažkaip turėjo ten nuvykti.

Apieškojus Neries, tekančios šių gyvenviečių apylinkėse, pakrantes, jo drabužių taip pat nerasta. Iš namų šis apie 175 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo juodų trumpų plaukų jaunas vyras išėjo vilkėdamas juodos spalvos sportine apranga bei avėdamas sportinius batelius.

Jokio pagrindo manyti, kad jis galėjo pakelti ranką prieš save, nėra. Tačiau neatmetama, kad galėjo įvykti koks nors nelaimingas atsitikimas, kaip ir tai, kad pražuvėlis galėjo išvykti į užsienį. Neatmetama, kad nebe kažkieno pagalbos. Nors su užsienyje gyvenančiu tėvu, kaip ir kitais giminėmis, jis jokių ryšių pastaruoju metu nepalaikė.

Asmenis, mačiusius M.Palažiją ar ką nors žinančius apie jo buvimo vietą, prašoma paskambinti šiais Kauno (8 37) policijos telefonais: 303 272 ar 303 450. Arba parašyti elektroniniu paštu kasparas.slepavicius@policija.lt. Pasidalinti turima informacija galima ir bendruoju pagalbos telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių