Pareigūnai išaiškino moterį ir vyrą, nelegaliai pardavinėjančius cigaretes

  • Teksto dydis:

Kauno miesto Panemunės policijos komisariato Veiklos skyriaus pareigūnai toliau tęsia prevencines priemones, kuriomis siekiama užkardyti prekybos akcizais apmokestinamomis prekėmis pažeidimus.

Rugsėjo 12 d. apie 9.30 val. 56-erių metų moteris, ne kartą bausta už nelegalią prekybą akcizais apmokestinamomis prekėmis, pardavė pakelį cigarečių „NL“ be banderolių.

Rugsėjo 13 d. apie 8.40 val. pareigūnai gavo anoniminės informacijos, kad degalinėje, esančioje Kaune, Vaidoto g., gali būti vykdoma nelegali prekyba akcizais apmokestinamomis prekėmis. Atlikę patikrinimą degalinės patalpose bei degalinės darbuotojo, gimusio 1965 m., automobilyje, rado 44 pakelius cigarečių „NL Best Quality“, 10 pakelių cigarečių „Fest“, 4 pakelius cigarečių „Minsk Capital“, 40 pakelių cigarečių „NZ Gold Super Slim“, 36 pakelius cigarečių „Minsk Super Slim“ su baltarusiškomis banderolėmis. Nuvykus į minėto asmens namus, esančius Kauno rajone, rasta ir paimta dar 18 pakelių cigarečių „NL Best Quality“ su baltarusiškomis banderolėmis. Vyras prisipažino, kad cigaretes darbo vietoje laikė, nes norėjo jas parduoti.

Dėl šių įvykių Panemunės policijos komisariate pradėtos administracinių bylų teisenos.

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas primena, kad apie vietas, kur prekiaujama akcizais apmokestinamomis prekėmis, apie asmenis, užsiimančius tokia neteisėta veikla, policijai galite pranešti elektroninių paslaugų sistemoje www.epolicija.lt arba bendruoju pagalbos telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tadas

tadas portretas
cia ir bus tas seselinis milijonas...

girdejau

girdejau portretas
Silainiuose vienas pardavineja nelegaliai. Ko gero ir policija tai zino, bet ,,nenori matyti"

Nu pyndiec

Nu pyndiec portretas
Va čia pareigūnai tai padirbėjo. Prie ko čia stoties čigonės, negi jų nėr žaliakalnio turguj, slabotkėj kieme prekiauja, šilainiuose, vitebske. Pilna visur, bet kad va didvyriai pareigūnai užlupo tik kur pakaziolina- ant gatavo.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių