Pareigūnai garaže aptiko 650 litrų dyzelino

  • Teksto dydis:

Vakar, gruodžio 5 d., Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai gavo informaciją apie galimai nelegaliai prekiaujamą dyzeliną.

Atvykę į Kaune, Raudondvario pl. esantį garažų masyvą, pareigūnai aptiko degalų įpylimo kolonėlę ir talpyklas, kuriose buvo 650 l dyzelino. Vyr, gimęs 1973, pareigūnams paaiškino, jog dyzeliną naudoja tik savo asmeninėms reikmėms. Šis asmuo policijai žinomas, nes 2014 m. jau buvo baustas už analogišką pažeidimą.

Pagal Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 163-2 str. 3 d. už akcizais apmokestinamų prekių įsigijimą, laikymą, gabenimą, naudojimą ir realizavimą gresia iki 2 896 eurų bauda su prekių arba be konfiskavimo.

Kauno apskrities policijos pareigūnai primena, kad apie vietas, kur prekiaujama akcizais apmokestinamomis prekėmis, apie asmenis, užsiimančius tokia neteisėta veikla, policijai galite pranešti internetiniame puslapyje www.beseselio.lt, anoniminiu pasitikėjimo telefonu (8 37) 30 30 50 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tadas

tadas portretas
niekda nereikia konkuruot su didziausiu vagimi, su valstybe!

jonas

jonas portretas
Juokinga surado o kiek policija zino bet neranda.nes jei veike tai ir vel atsinajine veikia
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių