Pareigūnai aiškinasi, kas „Megoje“ pasisavino svetimą odinę striukę

  • Teksto dydis:

Kauno pareigūnai atlieka tyrimą dėl vagystės ir prašo visuomenės pagalbos.

Kauno pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės, kuomet nenustatytos tapatybės asmuo iš Kaune, Islandijos pl., prekybos centre "Mega" esančios daiktų saugojimo spintelės pasisavino odinę rudos spalvos striukę. Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo moterį, galinčią turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Asmenis, pažįstančius šią moterį ar žinančius jos buvimo vietą, galinčius suteikti bet kokios vertingos informacijos, pareigūnai prašo skambinti į Kauno apskrities VPK telefonu (8 700) 60641, (8 37) 30 34 50 arba rašyti el. paštu gintas.asmena@policija.lt.

Už šią nusikalstamą veiką gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

spintele su raktu

spintele su raktu portretas
neuzrakinta buvo/?

idomu

idomu portretas
kas kas bet pasų poskyris turi visų piliečių nuotraukas ir kontaktus. Gal yra ir kokia atpažinimo sistema, nesunku manau ir sukurt tokią

Onute

Onute portretas
Kas,kas zinoma,kad vagis,jei vagiu nebutu,visi daiktai vietoj butu.kad labai gerai matosi moters veidas,policijai rasti niekis.ko cia dar klaisineti tik parasyti, si piliete pasieme ne savo daikta.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių