Karmelitų bažnyčios vagis prieš nusikaltimą pasimeldė

  • Teksto dydis:

Kauno miesto Centro policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės. Pareigūnai aiškinasi, kas apvogė Karmelitų bažnyčią.

Vasario 15 d. apie 14.15 val. iš Kauno Šv. Kryžiaus (Karmelitų) bažnyčios vidaus buvo pagrobti senoviniai karoliai, paauksuotas kryželis, auksinis žiedas ir sidabrinė grandinėlė. Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo asmenį, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Asmenis, pažįstančius šį vyrą ar žinančius jo buvimo vietą, prašoma kreiptis į Centro policijos komisariato pareigūnus tel. (8 37) 303 063, el. paštu sergej.podoprigora@policija.lt arba skambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.

Už šią nusikalstamą veiką gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Amen

Amen  portretas
Svarbu, kad prieš vogdamas persižegnojo xD

gojus

gojus portretas
religija yra verslas...ir atsiranda kvailiu tikinciu i zydu dieva...

Anonimas

Anonimas portretas
Jezus Marija, rado berniuka musimui.Tas klebonelis kurvom ne tiek auku atiduoda.NUOSTOLIUS NURASO Viespatie auksciausias, tas klebonelis savo orgijoms ne tiek svaisto. Rado varguoli musimui.Pro ta baznycia praeinant reikia persizegnoti
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių