Kaune – vagystė kaip kine

Pareigūnai sulaikė įtariamąjį, vakar pasikėsinusį apvogti "Army Shop" parduotuvę.

Vakar popiet į Kaune esančią parduotuvę „Army Shop“ atėjusi porelė pardavėjoms iš karto sukėlė įtarimą. Prekybininkių nuojauta neapgavo – į parduotuvę užsuko vagys.

Tuo metu didelėje parduotuvėje Jurbarko g. buvo dvi pardavėjos. Viena jų ėmė atidžiai stebėti vaizdo kamerų vaizdus. Staiga ekrane ji pamatė, kad įtartini pirkėjai, vyras ir moteris, į maišą ėmė grūsti vieną, po to – antrą striukę. 

Kai antroji pardavėja ėmė artėti prie striukes vagiančios poros, jos adresu vagys paleido seriją grasinimų ir bandė pasišalinti kartu su grobiu.

Pardavėja mėgino iš pradžių čiupti moterį, tačiau jai pavyko pasprukti, tada griebė už pečių vyrą. Stengdamasi jį sulaikyti, nutraukė kažkokią viršutinio drabužio detalę.

Deja, jėgos persvara buvo ne pardavėjų pusėje, todėl vyrui pavyko pabėgti. Tada viena pardavėja puolė rinkti apsaugos numerį, o kita išėjo į lauką ir nenuleido akių nuo tolstančių vagių.

Į įvykio vietos atskubėję apsaugos darbuotojai ir policija ėmėsi vagių paieškos. Netrukus buvo sulaikyta 31-erių metų moteris.

Kiek ilgiau pareigūnai užtruko gaudydami vyrą. Iš plastikinio maišelio jis išsitraukė kirvį ir ėmė juo grasinti. Kirvio ašmenys pristabdė pareigūnus. Tuo pasinaudojęs nusikaltėlis sėdo į pirmą taksi ir nurūko.

Netrukus policija nustatė „Army Shop“ parduotuvėje apsilankiusių vagių tapatybes. Paaiškėjo, kad pasprukęs įtariamasis – policijai žinomas asmuo. Tai anksčiau už panašias veikas teistas 32 metų kaunietis. Jį pareigūnams pasisekė sulaikyti toli gražu ne iš karto.

Kaip informavo Kauno policijos atstovai, mažiau nei per parą vyras buvo sulaikytas. Policijos pareigūnai dėkoja bendruomenės atstovams, prisidėjusiems prie įtariamojo sulaikymo.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės. Už šią nusikalstamą veiką gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Pasak parduotuvės direktoriaus Vitauto Romeikos, striukės kainavo 65 ir 55 eurus. „Tačiau esmė – ne striukės, o kaip drąsiai elgėsi pardavėjos Daiva ir Gabija. Jos neišsigando ir ryžosi persekioti vagis“, – darbuotojų veiksmais didžiavosi parduotuvės vadovas. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

asas

asas portretas
Reikia daryti geresnes nuolaidas, tada parduotuveje pastoviai bus pilna pirkeju is jegos strukturu. Kokie tada vagys eis? va ir prevencija! Kodel AIC niekas nevagia? :)

kolega

kolega portretas
labai nebloga parduotuve ir aptarnavimas geras tik pardaveju gali but daugiau nes plotas didelis dauk prekiu ir saugiau butu O pardavejoms priklauso premija is sefo puses

neatsakingas poelgis

neatsakingas poelgis portretas
Pardavėjos elgėsi neatsakingai savo pačių atžvilgiu. Parduotuvės vadovas turėtų pravesti instruktažą ir įtaisyti pagalbos mygtuką. Jei būtų bent viena pardavėja sužalota, įmonei tai atsirūgtų ne 150 EUR nuostoliu, o dideliais nemalonumais dėl nelaimingo atsitikimo darbe.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių