Pavogė iš pamotės automobilį ir jį sudaužė

  • Teksto dydis:

Iš pamotės automobilį pavogęs kaunietis jį nesuvaldęs sudaužė, vėliau automobilis rastas degantis, ketvirtadienį pranešė Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Į policiją dėl dingusio automobilio kreipėsi 48 metų moteris, ji pranešė, kad liepos 22–osios naktį iš jos pavogtas automobilis„Toyota Yaris“. Tą pačią naktį pavogtas automobilis aptiktas degantis Chemijos prospekte. Automobilis buvo su akivaizdžiais apgadinimo požymiais po eismo įvykio.

Iš policijos pareigūnų sužinojusi apie rastą sudegusį jos automobilį moteris pareiškė, kad dėl vagystės įtaria savo posūnį, kadangi iš buto dingo automobilio raktai.

Nustatyta, kad automobilį pavogė neteistas, oficialiai niekur nedirbantis pareiškėjos 20 metų posūnis.

Vaikinas tyrėjams prisipažino paėmęs automobilio raktus ir jais pasinaudojęs pavogęs automobilį pasivažinėti. Įtariamasis taip pat prisipažino, kad sudaužė transporto priemonę jos nesuvaldęs. Dėl padarytos veikos vaikinas nuoširdžiai gailisi.

Tyrimas tęsiamas, nustatinėjama, dėl kokių priežasčių užsidegė automobilis: ar tai savaiminis užsidegimas dėl įvykusio autoįvykio, ar padegimas.

Kadangi įtariamasis prisipažino įvykdęs nusikalstamą veiką, nuoširdžiai gailisi, tyrimo metu bendradarbiauja su pareigūnais, jam paskirta švelniausia kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių