Palemono detektyvas: kas nutiko nuosavame tvenkinyje rastai pensininkei?

  • Teksto dydis:

Pirmadienio popietę į Palemono Apnarų gatvę skubėjo Kauno specialiosios tarnybos. Vieno tenykščio namo sklype esančiame tvenkinyje aptiktas namo šeimininkės kūnas.

Tai įvyko apie 16 val. Nors kartu su velione D.S., kuriai buvo 81-eri, gyvenęs 49-erių sūnus teigia paskutinį kartą matęs mamą, kai ši esą ryte – apie 9 val. ėjo į jų tvenkinį pasisemti vandens.

O po to jį išsivežė Panemunės policijos pareigūnai. Į apklausą jų atliekamame ikiteisminiame tyrime. Pirminiais duomenimis, dėl konfliktų su kaimynais. Ir tokių tyrimų buvo jau ne vienas. Dėl jų viengungis velionės sūnus gerai žinomas ir Petrašiūnų seniūnijai.

Anot jo paties, grįžęs iš policijos, jis ir aptikęs tvenkinyje – apie porą metrų nuo kranto plūduriuojantį mamos kūną. Dar kvietė pagalbon ugniagesius gelbėtojus, bet velionė buvo ištraukta iki šių atvykimo.

Pirminiais duomenimis, D.S. kūnas – be išorinio smurto žymių. Tradiciškai tokiais atvejais pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl mirties priežasties nustatymo. Tačiau, jį kuruoja Kauno apygardos prokurorai, organizuojantys tyrimus nužudymų bylose. Tokios išlygos taikomos tais atvejais, kai įvykio aplinkybės, anot pačių prokurorų, yra nestandartinės. Nors, anot sūnaus, motina sirgo depresija bei turėjo kitų ligų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Va taip

Va taip portretas
Sūnelis mamutę patvarkė.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių