Palangoje dingusi porelė atsirado Kaune

Nepranešę artimiesiems ir penkias dienas nežinia kur buvę 21-erių Tautvydas Čiulkevičius ir 16-metė S. R. atsirado.

Kaip informavo Tauragės apskrities policijos komisariato atstovė, pora atsirado. Jie abu yra sveiki ir gyvi.

Jaunuoliai patys atvyko į Kauno policijos komisariatą. Ketvirtadienį vakare daugiau aplinkybių nebuvo žinoma, policijos atstovai pranešė tik tiek, kad pareigūnai išvyko į Kauną parsivežti abiejų jaunuolių.

S. R. bus grąžinta globėjai – jos tėvo draugei, kuri gyvena Šilalėje.

T.Čiulkevičius bus nugabentas į Plungę ir perduotas tėvams.

Kodėl pora negalėjo grįžti vaikino mamos automobiliu, kuriuo važinėjo penkias dienas ir kodėl juos iš Kauno parsigabens policininkai, šiandie nekomentuota. Neatsakyta į klausimą, kodėl pora anksčiau neprasinešė artimiesiems ir kas juos privertė kreiptis į Kauno policijos komisariatą.

Priminsime, kad 16-metė moksleivė ir 21-erių suvirintojas susidraugavo tik šių metų rudens pradžioje. Abu yra kilę iš Plungės.

Pastaruoju metu T.Čiulkevičius gyveno nuomojamame bute Klaipėdoje. Lapkričio 25 d. S. R. po keturių pamokų išėjo iš mokyklos ir nepranešusi globėjai dingo.

Nerimą pasėjo faktas, kad šeštadienį telefonu pranešę T.Čiulkevičiaus draugui, jog netrukus parvažiuos iš Palangos į Klaipėdą, jaunuoliai dingo. Buvo išjungti jų mobiliojo ryšio telefonai, jie nebendravo ir per socialinius tinklus.


Šiame straipsnyje: žmonių paieškadingopolicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Sankaba

Sankaba portretas
21 m. vaiki pas tevus? I kariuomene toki, perauklejimui...

Svecias

Svecias portretas
Kosyte. Na, sekmes jums eigu jus auklejat nusikaltelius. Auklejama yra tevais o ne globejais nebent nera kitos iseities. "Tuo labiau eigu vaikas nelabai gerai ar globeja bendravo tarpusavi"

piktas

piktas portretas
dar tokiu paleistuviu iesko...panizo mergelkai, nors dar ne pavasaris
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių