Pačiame Kauno centre – mįslingas gaisras

  • Teksto dydis:

Šiandien, 14.51 val., gautas pranešimas, kad Šiaulių gatvėje atvira liepsna dega namas, iš kurio ką tik išėjo benamis.

Į įvykio vietą išsiųstos dvi ugniagesių gelbėtojų autocisternos ir greitosios medikai.

Atskubėjus į įvykio vietą - kaip paaiškėjo, apleistą buvusį sandėlį, iš jo vidaus veržėsi dūmai.

Gaisras, kuris, kaip manoma, greičiausiai kilo dėl neatsargaus žmogaus elgesio, likviduotas per gerą pusvalandį.

Dėl ko jis kilo, aiškinsis gaisrų tyrimo ekspertai.

Kaip įtariama, šiame apleistame statinyje glaudęsis benamis, kurį matė apie gaisrą pranešusi liudytoja, iš pradžių dar sukiojosi aplinkui. Tačiau, ugniagesiams gelbėtojams pradėjus traukti gesinimo įrangą, skubiai dingo.

Kaip jau rašyta, baimintasi, kad užgesinus gaisrą, nebūtų aptikta kokios nors kriminalinės istorijos, susijusios su benamių konfliktais, pėdsakų. Geležinkelio bei autobusų stoties rajone, kurioje yra Šiaulių gatvė, jų jau yra buvusi ne viena.  

Tačiau, sutramdžius beįsišėlstančią ugnį, konstatuota, kad baimintasi be reikalo, – nukentėjusiųjų nėra. Tiesa, ar tikrai nereikia jokios pagalbos skubiai įvykio vietą palikusiam benamiui, neaišku.  



NAUJAUSI KOMENTARAI

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
Lietuvai . 8. Tą patį gauja su meru priešakyje nusprendė parduoti valdiškus butus , kad išsukti aferistus nuo atsakomybės , jiems išsisukti padėjo net policija , prokuratūra, fntt , VMI , teisėjai , teismo statybos ekspertas , ir t.t. . 9. Tą patį Lietuvos priešų gauja , nusprendė padaryti iš gyventojų kiemų , parkavimo aikšteles ir apmokestinti gyventojų automobilius , nusispjauti į Žmones į jų vaikus į jų nekilnojamo turto nuvertejimą , pažeidžiant konstituciją ir statybos įstatymus . Nes mero sėbrai valdo dalis aplinkinių pastatų , ir jiems geriau parkavimo aikštelė negu kad gyventojų kiemas . 10. Policija išsukinėja benamį nuo atsakomybės . Bet ko policijai to nedaryti jei mentų vadas Kauno Lietuvos priešas išsukinėja nuo atsakomybės mentus .

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
Paklauskite pas Lietuvos priešą merą su taryba , ir kita valstybės padalinių šaika . 1. Kaip už sandėlio esanti valstybinė žemė tapo privati . 2. Kodėl nenustatė kas nuo tos valstybinės žemės pavogė žemės gruntą apie 70 kubų . Beje buvo nurodytas užsakovas , viešos tvarkos tarnybai , kuri žinodama kas , nenustatė kas . 3. Kodėl traktorius įvažiavo į tą sandėlį iš galinės pusės , kur buvo vagiamas gruntas , ir spėkit kas užsakovas . 4 . Kodėl policija darė poveikį kad nerašyti pareiškimo ir sakė kad nesuras pažeidėjo . 5. Spėkit ar valstybės tarnautojai kuriems buvo pranešta apie įvykį , kreipėsi į draudimą . 6. Spėkit kas atvilko prie sandėlio statybinę šiukšlę , ir kodėl nenustatė pažeidėjo viešoji tarnyba , nors jai buvo nurodytas pažeidėjas . 7. Kodėl Lietuvos priešas meras su taryba ir gauja iš valstybės įstaigų , nusprendė padaryti žalos Lietuvai , likvidavo valstybinę sandėlio dalį taip nusispjaudami į valstybiniuose butuose gyvenančius asmenis ir padarančius finansinę žalą Lie

CHA

CHA portretas
MĮSLĖS TIK TIEK---IŠAIŠKĖS,KAI IŠDYKS NAMAS
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių