Operacijoje „Sugedęs telefonas“ dalyvavo visos Kauno specialiosios tarnybos

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio vakare Petrašiūnų troleibusų žiede vyko tragikomiškas trileris, į kurį, kaip įtariama, specifinių sveikatos problemų turintis arba alkoholio padauginęs vyriškis įtraukė ir visas specialiąsias Kauno tarnybas.

Anot liudininkų, trainiojosi minėtas asmuo šioje vietoje visą dieną. Tačiau tik vakarop ėmė dalintis su aplinkiniais savo kraują stingdančiais kliedesiais. O kai tie, kuriems jis tai pasakojo, juo nepatikėjo, pats ėmė skambinti bendruoju pagalbos telefonu.

Pirmiausiai patikrinti jo pranešimo buvo pasiųsti greitosios pagalbos medikai, apie pusę dešimtos vakaro gavę informacijos apie Petrašiūnų troleibusų žiede rastą galimai sušalusį vienerių metų vaiką. Atskubėjus nurodytu T.Masiulio gatvės adresu, nieko panašaus nerasta. Tačiau netrukus pagalbos reikėjo jau patiems greitosios medikams – apie 22 val. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojai gavo pranešimą apie medikus puolantį agresyviai nusiteikusį vyriškį.

Dar po keliolikos minučių jau policija kvietė pagalbon ugniagesius gelbėtojus – esą į šiukšlių konteinerį ties Petrašiūnų troleibusų žiedu galimai yra išmestas kūdikis. Oficialiai nepatvirtintais duomenimis, į pagalbą medikams atskubėjusiems patruliams šią šiurpią paslaptį pašnibždėjo tas pats įsisiautėjęs vyriškis.

Ugniagesiai gelbėtojai savo suvestinėse apie praėjusią budėjimo parą praneša, kad patikrinus pranešėjo nurodytą apverstą šiukšlių konteinerį, jame nieko įtartino nerasta.

Jokio ikiteisminio tyrimo dėl bereikalingo specialiųjų tarnybų šokdinimo Kauno policija nepradėjo. Anot liudininkų, jas šokdinęs vyriškis penktadienį vėl lyg niekur nieko nuo ryto sukiojosi toje pačioje vietoje.   



NAUJAUSI KOMENTARAI

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Cia tai nesamoniu nesamone.skaiciau keles dienas atgal straipsni kaip vienas vairuotojas. Vilniuja pravaziuodamas pranese bpc kad kaskur guli zmogus jam pasake kad uz melaginga iskvietima gresia administracine bauda o cia kaskoks narkosa visas spec pakele ant koju ir jam dzin tai kur lietuvoj teisybe ir lygibe

Anonimas

Anonimas portretas
Bent dar neteko kad prisikabintu,nemalonios personos,visur smirineja gulineja

Vita

Vita  portretas
Taip tie nakvynes namu gyventojai diena pasklinda po visa rajona,kas labai nemalonu.Tai prie vaistines prigula pietu pogulio tai vaiku zaidimo aiksteleje dalijasi laimikiu ,nevengia ir i 5 auksta daugiabucio pakilt pailset.Bent jau ekotasko neliko nes ten ju susiburimo vieta buvo visa para.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių