Nustatyta kontrabandines cigaretes platinusi moteris

  • Teksto dydis:

Kauno policijos pareigūnai toliau aktyviai organizuoja prevencines priemones, skirtas išaiškinti ir užkardyti akcizais apmokestinamų prekių nelegalią apyvartą, pažeidžiant Lietuvoje nustatytą tvarką.

Praėjusią savaitę, sausio 18 d., Kauno pareigūnai organizavo patikrinimus policijos komisariato prižiūrimoje teritorijoje, kurios metu Kaune, Koklių g., nustatę pažeidimus, pradėjo dvi administracinių nusižengimų bylų teisenas. Dėl akcizais apmokestinamų prekių įsigijimo, laikymo, gabenimo, naudojimo ar realizavimo pažeidžiant nustatytą tvarką, administracine tvarka teks atsakyti dviem asmenims. Vienas vyras pirko nepaženklintas cigaretes, o pas moterį, platinusią jas, rasta ir paimta 510 pakelių kontrabandinių cigarečių.

Pareigūnai primena, kad ir toliau bus aktyviai organizuojamos priemonės, kuriomis siekiama išsiaiškinti bei realizuoti turimą informaciją apie asmenis, galimai užsiimančius tokia veikla. Taip pat primenama, kad apie vietas, kur prekiaujama akcizais apmokestinamomis prekėmis, apie asmenis, užsiimančius tokia neteisėta veikla, policijai galite pranešti internetiniame puslapyje www.beseselio.lt, anoniminiu pasitikėjimo telefonu (8 37) 30 30 50 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių