Nustatyta, kas įvykdė kauniečius papiktinusį išpuolį

  • Teksto dydis:

Kauno teisėsaugininkai nustatė galimą įtariamąjį, įmetusį petardą į Krikščioniškųjų gimdymo namų, esančių Miško gatvėje, gyvybės langelį.

Atsiliepė jo patėvis, portalo kauno.diena.lt žiniomis, sulaukęs ir pažįstamų, atpažinusių jo posūnį policijos išplatintuose vaizduose, skambučių. 

Nustatyta ir kartu su šiuo 16-mečiu iš Kauno rajono buvusio kito nepilnamečio asmenybė. Atsiliepė jo tėvas, kuris, portalo kauno.diena.lt duomenimis, yra neblogai žinomas Kaune asmuo.

Tačiau, kaip paaiškėjo, pastarojo sūnus tiesiogiai su šiuo visuomenę papiktinusiu išpuoliu nesusijęs. Jį ketinama apklausti tik kaip liudininką. Be to, šis kaunietis neturi 16-os metų. O už svetimo turto sugadinimą visuotinai pavojingu būdu, dėl ko buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas, atsakoma tik nuo 16-os. Tačiau, jeigu šis nepilnametis būtų dalyvavęs išpuolyje, už tai tektų atsakyti jo tėvams.

Galimam įtariamajam ketvirtadienį įtarimas dar nebuvo pareikštas. Tai planuojama padaryti artimiausiu metu.

Pirminiais duomenimis, jis prisipažįsta pasielgęs kvailai ir tikina neturėjęs jokių piktų kėslų – tik nevykusiai pajuokavęs. Remiantis interneto erdvėje jau pagarsinta šio asmens pavarde, jis – vienos Kauno gimnazijos auklėtinis, socialiniuose tinkluose prisistatantis pradedančiu fotografu. Daugiau informacijos apie galimą įtariamąjį skelbti negalima, nes jis – nepilnametis.

Dar neatsakė į teisėsaugininkų užklausimą dėl patirtos turtinės ar neturtinės žalos ir Krikščioniškieji gimdymo namai.

Kaip jau rašyta, gruodžio 31-osios vidurdienį jų darbuotojus išgąsdino netikėtas sprogimas gyvybės langelyje, skirtame savo mažylių nusprendusioms nebeauginti motinoms. Tačiau tuo metu jis buvo tuščias – apdegė tik jame buvusi paklodė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

auga banditas

auga banditas portretas
turi būt nubaustas, taškas

baisu

baisu portretas
kad dabar dauguma paaugliu su proteliu nelabai kas ,nezinau ,kad cia kaltax del tokio elgesio ,bet manau seima ne paskutinej eilej

amžinai problemai

amžinai problemai portretas
tai jeigu matai, kad pacukai mėto petardas, kodėl nepraneši policijai? aš nebijočoiau tų pacų net ir sulaikyti, ir manau, kad praeiviai man padėtų. Patėvis ir tėvas "pridavė" šituos didvyrius, nes suprato, kad bus blogai. Esmė - kaip auginami šitie petardininkai? Kokiose šeimose auga, kas juos pagimdė? Mesti sprogmenį į vietą, kur guli (ar gali gulėti) kūdikiai - virš visko.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių