Vakare vyko nuo šlaito nusiritusio traktorius ištraukimo darbai

Kylant į Aleksoto kalną nuo priekabos atsikabino traktorius ir nevaldomas nusirito nuo šlaito. Žmonės nenukentėjo, tačiau vietiniams gyventojams eismo įvykis sukėlė daug baimės. Vėlai vakare vyko traktoriaus ištraukimo darbai.

13.42 val. policija gavo pranešimą, jog Veiverių gatvėje, važiuojant link Garliavos, nuo šlaito nukrito traktorius. Apie incidentą pranešė pro šalį važiavę vairuotojai.

Traktorius buvo gabenamas kitu sunkiasvoriu transportu. Priekaboje statybinė technika atsikabino ir pradėjo garmėti kalno šlaitu žemyn. Įsibėgėjęs ir nevaldomas traktorius pramušė betoninius kelio atitvarus ir nuslydo nuo šlaito.

Kalno apačioje gyvenantys kauniečiai labai išsigando pamatę, kad pro krūmus čiuožia sunkiasvorė technika. Laimei, traktorius su kaušu kauniečių namų bei ūkinių pastatų nepasiekė ir sustojo kalno viduryje.

Policijos atstovė Odeta Tumelytė patvirtino, kad judrioje gatvėje žmonės nenukentėjo. Nuo vilkiko atsikabinęs traktorius nekliudė kitų automobilių. Žala padaryta tik atitvarams bei šlaite augusiems medžiams.  

Vėlai vakare buvo surengti traktoriaus iškėlimo darbai, užtvertas eismas Aleksoto kalnu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jo jo

Jo jo portretas
Tik nusirito, nieko nepadarė.... PADARĖ, labai daug. AR galim jaustis ramūs kelyje, kai visokie dalbajobai vežioja nepritvirtintą techniką?????????????????????????

ttt

ttt portretas
Čia gavosi, kaip vaikiškoj pasakėlėj: "Bėgam, dangus griūva"

...

... portretas
Prancūzijoj - su 'Reno', mums - tik su traktoriumi.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių