Nufilmuota: „Saab“ vairuotojos manevras Kaune vos nekainavo pėsčiųjų gyvybės

  • Teksto dydis:

Kauno policijos pareigūnus pasiekė portale www.epolicija.lt vairuotojo įkeltas vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota, kaip automobilis vos nesuvažinėjo pėsčiųjų.  

Incidentas įvyko rugpjūčio 20 d. Pramonės prospekte. Automobilio vaizdo registratoriumi buvo užfiksuota, kaip dviem žmonėms įžengus į perėją, pirmąja kelio juosta važiavęs automobilis „Saab“ ne tik nesustojo, bet ir nesumažinęs greičio juos apvažiavo, taip sukeldamas realų pavojų pėstiesiems.

Pareigūnai nustatė, kad automobilį „Saab“ vairavo 52-ejų metų Kauno miesto gyventoja. Šiandien jai buvo surašytas protokolas ir paskirta 85 eurų piniginė bauda bei trims mėnesiams atimta teisė vairuoti.

„Žinoma, pėstieji, eidami per gatvę, turi įsitikinti, ar saugu kirsti važiuojamąją dalį, tačiau ir vairuotojams reikia itin susikaupti. Neretai blogos oro sąlygos ne tik mažina matomumą, bet ir prailgina stabdymo kelią. Tam, kad kelionė nesibaigtų skaudžiu eismo įvykiu, kelyje elkimės itin atidžiai ir atsakingai. Nepamirškime – artėja Rugsėjo 1-oji. Gatves užplūs ne tik iš atostogų grįžtantys vairuotojai, bet ir atostogavę mažieji eismo dalyviai. Tad raginame saugoti vieni kitus kelyje“, – sakė Kelių policijos valdybos Administracinės veiklos skyriaus viršininkas Andrius Bubulis.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
ACH,ir vėl: "Boba už vairo, lavonai ant kelio".

vairuotojui

vairuotojui portretas
Pėstieji įžengė į pėsčiųjų perėja kai jau buvo sustojęs automobilis antroje eismo juostoje juos praleisti. Tai vairuotoja laiku nesureagavo, kad automobilis kitas pėsčiuosius praleidžia ir kad jie jau įžengę į pėsčiųjų perėja...

Nekenčiu debilių

Nekenčiu debilių portretas
Žmogus nukrito,o ta durnė net nesustojo pažiūrėti ar ne ji užkabino.Tikuosi teises padžiaus kokiam pusmečiui.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių