Noreikiškėse susidūrė BMW ir „Volkswagen“, sužaloti trys vaikai

  • Teksto dydis:

Slidi kelio danga greičiausi ir vėl tapo skaudžios avarijos priežastimi. Ankstų antradienio rytą per avariją Noreikiškėse nukentėjo vaikai. 

Kauno policijos budėtoja portalą kauno.diena.lt informavo, kad pranešimas apie nelaimę gautas 7.40 val.

Noreikiškėse esančioje Šiltnamių gatvėje susidūrė „Volkswagen Golf“ ir BMW markių lengvieji automobiliai. 

Policijos duomenimis, per eismo nelaimę nukentėjo „Volkswagen“ automobilyje važiavęs berniukas, kuris po pirminės apžiūros vietoje iškart išgabentas į gydymo įstaigą. Taip pat medikų pagalbos prireikė BMW važiavusiems berniukui ir mergaitei. Jie apžiūrėti nelaimės vietoje. Kol kas sprendžiama, ar vaikus gabenti į ligoninę.

Pirminiais pareigūnų duomenimis, vairuotojai blaivūs. Avarijos priežastys tikslinamos.

Eismo sąlygas Lietuvoje antradienio rytą sunkina plikledis, dieną laukiama stipraus vėjo, snygio, įspėja kelininkai.

Pasak Automobilių kelių direkcijos, plikledis keliuose susiformavo didžiojoje šalies dalyje, pagrindiniai keliai yra slidūs, rytų ir pietų Lietuvoje dėl naktį buvusio snygio – padengti ir plonu sniego sluoksniu, vietomis provėžoti.

Mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai visoje šalyje išlieka padengti prispausto sniego sluoksniu, slidūs. Jie valomi, barstomi.

Šalyje – be kritulių. Oro temperatūra – nuo 1 iki 5 laipsnių šalčio.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, dieną daug kur snigs, pustys, vakariniuose rajonuose kai kur kils trumpa pūga. Vėjas bus pietų, pietryčių, 8–13 m/s, vietomis vėjo gūsiai sieks iki 18 m/s. Aukščiausia oro temperatūra bus nuo 1 iki 6 laipsnių šalčio.


Šiame straipsnyje: avarijaeismo nelaimėavarija LTavarija Noreikiškėsesužaloti vaikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Ši kelio atkarpa buvo itin slidi - nei barstyta, nei valyta. Čia kaip visada - kelininkų niekas neinformavo

Lukaa

Lukaa portretas
Aš nesuprantu kodėl Kauno raj šią žiemą nevalo gatvių. Mastaičiuose tas pats-Pažėrų kelias ir Mastaičiai-ledų ledas.Čiuožykla iki cenrrinės Garliavos gatvė. Garliava teška , Kaunas teška.

Rita

Rita portretas
Baisiausia, kad vaikai stovi, laukdami mokyklinio autobusiuko ant šalikelės ir net šaligatvio nėra, nekalbu apie perėjas, kurių taip pat nėra. Manau sulauksime tik dar didesnių nelaimių ateityje. Kelias tikrai šiandien labai slidus, kelio apkrova Noreikiškių keliu beveik, kaip autostrados...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių