Savanorių pr. įkalnėje kaktomuša susidūrė automobilis ir autobusas

Dėl avarijos ketvirtadienio popietę Kauno centre buvo paralyžuotas viešojo transporto eismas, kilo didžiulės automobilių spūstys.

Dėl avarijos ketvirtadienio popietę Kauno centre buvo paralyžuotas viešojo transporto eismas, kilo didžiulės automobilių spūstys. 

Savanorių pr. dėl rekonstrukcijos susiaurintoje gatvės dalyje susidūrė autobusas ir lengvasis automobilis „Renault Megane“. Toje vietoje transportui palikta viena eismo juosta ir įrengtas šviesoforas. 

Kadangi po eismo įvykio lengvojo automobilio vairuotojas išvežtas į ligoninę, jo susidūrimo su autobusu versija bus patikslinta vėliau. 

Autobusas ir automobilis susidūrė kaktomuša. Autobusas kilo į kalną, o automobilis leidosi. Pirminiais duomenimis, abiejų transporto priemonių vairuotojai tikina, kad važiavo degant žaliam šviesoforo signalui. Kaip nutiko iš tikrųjų, bus nustatyta tik tyrimo metu. 

Dėl vykdomos rekonstrukcijos eismas Savanorių pr. leidžiamas tik viešajam transportui ir leidimus turintiems lengvųjų automobilių vairuotojams. 

Po avarijos eismas centre sutriko daugiau nei valandai. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

zalia

zalia portretas
na zalia dege kazkuriam,ir greiciausiai nebuna ,kad dega zalia ir isviso tik vienintelis automobilis,tam kam zalia ,tai paskui ji turejo ir daugiau vaziuoti

piktas

piktas portretas
ten turetu mentu pristatyti...pylna gi tu mentu- studentu tegul pastovi bus gera praktika...

manjana

manjana portretas
Ten ištisai tas pats: suskiai pasislepia už troliko, ir važiuoja, o į ženklus spjaudo iš aukšto bokšto. Leidimus ten gali turėt tik tos atkarpos gyventojai, o jei koks pašlemėkas deda ant taisyklių, tai dabar galės remontuot savo kibirą ir autobusą.Kažin, gal dabar mentams dašus, kad čia aukso kasykla, ir teiksis pabudėt kalno viršuje .
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių