Kauno rajone Nemunas atidavė skenduolį

  • Teksto dydis:

Antradienį po pietų Kauno rajone teko traukti skenduolį. Manoma, kad čia jį iš gana toli atplukdė Nemunas – pirminiais duomenimis, Kauno apskrityje pastaruoju metu panašaus amžiaus bei sudėjimo vyrų nėra dingę.

Apie Nemune ties Ringaudų seniūnijos Pyplių kaimu plūduriuojantį kūną policijai buvo pranešta apie 15 val. Jį pastebėjo žvejai. 

Tradiciškai tokiais atvejais, policija paprašė ugniagesių gelbėtojų pagalbos. Pastarieji ir ištraukė į krantą apie 40 metrų nuo jo plūduriavusį skenduolį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl velionio mirties priežasties nustatymo. Pirminės apžiūros metu jokių į akis krentančių išorinio smurto žymių ant jo kūno nepastebėta.

Tačiau akcentuojama, kad skenduolis – apiręs. Nors neatmetama, kad įtakos palaikų būklei galėjo turėti ir pastarojo meto orai.

Apie Nemune plūduriuojantį žmogaus kūną pranešę asmenys teigė žvejoję čia ir dieną prieš – jokio skenduolio nebuvo. Manoma, kad jis galėjo būti atplukdytas Nemuno iš gana toli, nes pastaruoju metu Kauno apskrities policija nebuvo gavusi pranešimų apie dingusius panašius asmenis.

Trečiadienį po pietų velionio asmenybė dar nebuvo nustatyta. Jis buvęs stambaus kūno sudėjimo ir vizualiai – apie 40-50 metų.

Galinčius padėti nustatyti velionio asmenybę, prašoma paskambinti Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato budėtojų  telefonu (8-37) 303 450. 


Šiame straipsnyje: kūnasskenduolisnemunas

NAUJAUSI KOMENTARAI

krienas

krienas portretas
Čia archyvinė nuotrauka iš 2014 m. Skenduolis buvo rašytojas V.Normanas

Anonimas

Anonimas portretas
Neoriginali foto, neįdomu...

turetu

turetu portretas
patikrinti ar su visais organais nes gali buti taiir organu donoryste....
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių