Nelaimė Kaune: troleibusas suvažinėjo moterį

  • Teksto dydis:

Trečiadienį Kaune troleibusas mirtinai sužalojo pėsčiąją, pranešė Kelių policijos tarnyba.

Nelaimė įvyko apie 19.45 val. S.Žukausko gatvėje, apšviestame kelio ruože. Troleibusas „Solaris Trollino“, kurį vairavo 53 metų vyras, partrenkė ir sužalojo važiavimo kryptimi bėgusią 70 metų pėsčiąją. Vežama į ligoninę moteris mirė.

Policija dėl įvykio pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Bendrovės „Kauno autobusai“ viešųjų ryšių specialistė Ramunė Tarandė portalui kauno.diena.lt pasakojo, kad vairuotojas A. K. bendrovėje dirba 28 metus, yra drausmingas, iki šiol jokių nuobaudų neturėjo.

„Pirminiais duomenimis, pėsčioji kirto gatvę ne pėsčiųjų perėjoje, greičiausiai neturėjo jokių atšvaitų. Vairuotojas nespėjo sustabdyti troleibuso. Tačiau visos aplinkybės bus patikslintos tyrimo metu", - teigė R. Tarandė.


Šiame straipsnyje: troleibusassuvažinėjo

NAUJAUSI KOMENTARAI

dar

dar portretas
sudaromos salygos avarijom isleidziant keleivius vidury gatves ir yra galimybe uzkabinti zmogu jam islipus tai ypac akivaizdu kreves pr ir tai savivaldybes projektuotoju kalte nesuderinus atlikti niekiniai darbai gresiantys zmoniu sveikatai ir givybei......

vaxol

vaxol portretas
kelis kart pastebėjau, kad tokio amžiaus žmonės tiesiog bet kada žengia į važiuojamąją dalį "kur jiems patogiau" nesisaugodami....

Pescioji manao.

Pescioji manao. portretas
Ar galvojat ka rasot ? Jei patys lendat po automobilio ratais ir kaltinat vairuotoja.Gal patys norite zudytis ir apkaltinti kitus.? Gal nesat sedeje uz vairo ir neisivaizduojate kaip transporto priemone stabdoma,pavyduoliai,,,rasytojai,,???
VISI KOMENTARAI 29

Galerijos

Daugiau straipsnių