Kauno pėsčiųjų perėjose partrenkti trys žmonės

  • Teksto dydis:

Trečiadienio vakare Kaune, K. Baršausko ir Jurbarko gatvių pėsčiųjų perėjose, po automobilių ratais pateko trys žmonės - pagyvenusių sutuoktinių pora ir mažametis berniukas. Sunkiausiai nukentėjo pastarasis.

Nelaimė K. Baršausko gatvėje įvyko apie 18 val. Vienoje iš dviejų jos pėsčiųjų perėjų, esančių tarp VI forto žiedo ir prekybos centro "Molas", automobilio "Renault Scenic", kurį vairavo 50-metė moteris, buvo partrenktas netoliese – Pašilės gatvėje – gyvenantis devynmetis. Berniukas išėjo į šią nereguliuojamąją pėsčiųjų perėją iš kairės. "Renault", važiavęs Geležinkelio stoties link, buvo trečioje eismo juostoje.

Pasak liudininkų, smūgio būta gana stipraus – mažametis po įvykio nejudėjo. Greitosios medikai rado jį be sąmonės. Mažasis nelaimėlis nuvežtas reanimacijos specialistams.

Jau sutemus, 21.20 val., Jurbarko gatvės pėsčiųjų perėjoje, esančioje ties Panerių gatvės žiedu, buvo partrenkti dar du žmonės. Juos kliudė automobilis "Saab", vairuojamas 22-ejų metų jaunuolio. Nustatyta, kad jis buvo blaivus. Jo kliudytai 60-metei lūžo abi kojos. 65-erių metų sutuoktinis nukentėjo mažiau. 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Čiubaka

Čiubaka portretas
Nu blet jųs vairi jobani, stovi po 2 mion tryse prie perėjos ir nieks, na gal moteriškė kokia norės praleist, bet antra juosta BMW lekia. Baisu eit

pėsčioji

pėsčioji portretas
Kol gatvėmis važinės ir pėsčiūjų perėjomis vaikščios buduliai ir budulės, tol nelaimių neišvengsime. Užkimštomis ausimis ir spogsančių į telefoną dabar pilna. Net dviračiais važinėjantys sugeba į telefoną "sulysti". Ne policiją reikia kaltinti, bet suprasti, kad smegenis reikia surasti savo tuščiose puodynėse.

o as

o as portretas
palaikau Simona jis teisus daugiausiai tokios ir sedi uz vairo mandros laksto kos joms baisu eit per gatve vieni debylai pacanai ir ziurkes
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių