Naktinė nelaimė Kaune: nesuvaldytas BMW partrenkė tiltu ėjusius du vyrus

  • Teksto dydis:

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį pačiame miesto centre įvyko skaudi nelaimė. Lengvasis automobilis BMW partrenkė P. Vileišio tiltu ėjusius du žmones.

Kauno policijos budėtojas portalui kauno.diena.lt pasakojo, kad eismo nelaimė užfiksuota apie 03.45 val.

Pareigūnų duomenimis, Pilies žiedu važiavęs lengvasis automobilis BMW suko norėdamas toliau važiuoti P. Vileišio tiltu. Tuo metu, pirminiais policijos duomenimis, 19-likos metų BMW vairuotojas nesuvaldė transporto priemonės ir užvažiavo ant tilto kelkraščio. Tuo metu juo ėjo du vyrai – 30-ies ir 31-erių metų.

Automobilis kliudė abu pėsčiuosius, kurie, po pirminės apžiūros vietoje, išvežti į Kauno klinikas. Kol kas apie sužalojimus informacijos nėra kaip ir apie tai, ar BMW vairuotojas buvo blaivus.

Pareigūnų duomenimis, dėl nelaimės pradėta administracinė teisena.


Šiame straipsnyje: BMWeismo nelaimėavarija LTeismo nelaimė Kaunepartrenkti pėstiejipetro vileišio tiltas

NAUJAUSI KOMENTARAI

H

H portretas
Kazkada ir jus snarglei buvot. Mane labiau erzina tie jobani bmwistai. Klaipedoj kazkoki ten savo geju parada dare. Nu mausai

vv

vv portretas
ant to tilto nėra kelkraščio, ten šaligatvis atskirtas atitvarais ir ten sunkiai užlėksi... va jei 2 pėstieji ėjo važiuojamaja dalimi, tai kokiu priešpriešinių šviesų apakintas vairuotojas galėjo jų nepastebėti ir užvažiuoti... tai čia jau užuojauta vairuotojui...

?

? portretas
O Ko nerašot apie kelio dangą priešais tiltą , kurios dalį užtaisė , ir po savaitės vėl nusilupo
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių