Nakties avarija Kaune: „Opel“ rėžėsi į stulpą, sužaloti trys jaunuoliai

  • Teksto dydis:

Savaitgalis Kaune prasidėjo skaudžiomis avarijomis. Po vienos jų į gydymo įstaigą išvežtas ir teisės vairuoti neturėjęs avarijos kaltininkas, ir du jo nepilnamečiai keleiviai.

Šeštadienio rytą portalą kauno.diena.lt pasiekė informacija, kad naktį iš penktadienio į šeštadienį R. Kalantos gatvėje įvyko skaudus eismo įvykis. Susisiekus su Kauno policijos budėtoju paaiškėjo, kad apie 1 val. nakties ties "Neste" degaline automobilio "Opel Astra" nesuvaldė 22-ejų metų Amalių gyventojas. Nulėkęs nuo kelio automobilis atsitrenkė į apsauginę tvorelę ir, rėžęsis į troleibuso atramos stulpą, šį išjudino.

"Važiuojant leistinu 50-ies kilometrų per valandą greičiu, tai - neįmanoma", – linkę akcentuoti policijos pareigūnai.

Per avariją labiausiai nukentėjo vairuotojas, kuris skundėsi krūtinės skausmais. Du jo šešiolikos bei septyniolikos metų keleiviai nukentėjo mažiau, tačiau visi jie net keliais ekipažais atskubėjusių greitosios medikų buvo pristatyti į Klinikas. Vairuotojas stacionarizuotas, nepilnamečiai išleisti gydytis į namus.

Siekiant nustatyti vairuotojo blaivumą, buvo paimtas kraujo mėginys.

Tačiau jau išsiaiškinta, kad jis neturi vairuotojo pažymėjimo. Nepaisant to, vežė net keturis keleivius, iš kurių pusę sužalojo. Šiame ekipaže buvo net trys nepilnamečiai. Kompaniją, kurioje vairuotojas buvo vyriausias amžiumi, sudarė Amalių, Petrašiūnų ir Kazlų Rūdos gyventojai.

Portalas primena, kad penktadienio vakarą Savanorių prospekte įvyko dar viena eismo nelaimė. Laimė, jos metu žmonės nenukentėjo, tačiau automobiliai gerokai apgadinti. Vieno jų vairuotoja prašo atsiliepti ką nors mačiusius liudininkus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Stumikai

Stumikai  portretas
Laido riteriai mažiau stumkit atlekit i akys kažka gerau pasakyt

Auksinis kardas

Auksinis kardas portretas
Kaip jum liežuvis apsiverčia tokias šlykštynes apie nepažystamus žmones rašyt ir vadint benkartais ar žulikais, žmones, kurie jum nieko blogo nepadarė. Apsisuks bumerangu visi tokie palinkėjimai ir keikimai. Žmonės turėkit ka pasakyt tada sakykit! Nei vienas nežinodami situacijos smerkiat visus. Kas būtų jei toj vietoi butu buves jusu vaikas? Gėda už tokia musų visuominės nuomonę. Turėkit bent šiek tiek žmogiškumo.

Dundukas

Dundukas portretas
O kas tai yra -"rageliai" kišenėse?
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių