Moters užpuolimą Kaune tiesiogiai transliavo per „Facebook“

  • Teksto dydis:

Sekmadienį Kaune užfiksuotas smurto protrūkis. Jis, pasak socialinio tinklalapio „Facebook“ komentatorių, buvo tiesiogiai transliuojamas vienos merginos paskyroje. Moterį užpuolęs jaunuolis netrukus sulaikytas.

Šiuo metu vaizdo įrašas yra ištrintas, o merginos paskyra socialiniame tinkle – nepasiekiama. Tačiau šį vaizdo įrašą matęs ir tuo itin pasipiktinęs Vitalijus pasidalijo išsaugotais kadrais.

„Kas pažįstate šį u**dą, praneškite policijai. Ką tik užpuolė pagyvenusią moterį Sąjungos aikštėje, Kaune“, – socialiniame tinkle pasipiktinimą liejo Vitalijus.

Pasak įrašo komentatorių, jaunuolis įsibėgėjęs rėžėsi į aikšte ėjusią moterį ir ją pargriovė. Smūgis galėjo būti stiprus, kadangi parkrito ne tik moteris, bet ir pats įvykio „herojus". Visa tai filmavo ir tiesiogiai „Facebook“ paskyroje transliavo su jaunuoliu buvusi mergina.

Kauno policijos atstovė Odeta Vaitkevičienė portalą kauno.diena.lt informavo, kad pranešimas apie šį nusikaltimą yra gautas liepos 16 d. apie 21.16 val. Pareigūnams buvo pranešta, kad Kaune, Sąjungos a., vyras be priežasties pribėgo prie senyvo amžiaus moters, ją sugriebė ir parvertė. Atsistojęs vyras pasišalino, moteris nuėjo nežinoma kryptimi.

Santakos policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Šis įrašas viešoje erdvėje sulaukė didelio komentatorių dėmesio. Atsirado ir tokių, kurie atpažino vaizdo įraše užfiksuotą jaunuolį ir jį tuoj pat įvardijo. Portalo žiniomis, šio niekadėjo „Facebook“ paskyra iki šiol yra pasiekiama, o profilio nuotraukos vietoje – antrankiai.

Pirmadienio popietę Kauno policijos atstovė informavo, kad netrukus po nusikalstamos veikos padarymo 19-os metų jaunuolis buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Jam nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,92 promilės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mindaugas

Mindaugas portretas
O jus paklauskit kdl jis laisvei :D Vitalijus budamas žvairas nieko nemato is kur tie masai vitalijau? :D tau pačiam turetu but geda uz melagingus parodymus... :)

Karolis

Karolis  portretas
O jums tik teisti reikia, važiuok i policija ten geriau viska sužinosit o ne ka kiti šneka.

Martynas

Martynas portretas
Merginos sake kad nesikabintu prie MOTERU kurie žiurėjo ir tikrai turėjo girdėti viska.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių