Mokslo metų pradžią moksleiviai laistė alkoholiu

Kai kuriems moksleiviams Rugsėjo 1-oji baigėsi policijoje. Švęsdami naujuosius mokslo metus Kauno ir iš kitų miestų čia mokytis atvykęs jaunuoliai nevengė vartoti alkoholio. Tuo įsitikino ir portalo kaunodiena.lt fotografas.

Kai kuriems moksleiviams Rugsėjo 1-oji baigėsi policijoje. Švęsdami naujuosius mokslo metus Kauno ir iš kitų miestų čia mokytis atvykęs jaunuoliai nevengė vartoti alkoholio. Tuo įsitikino ir portalo kaunodiena.lt fotografas, apsilankęs Santakoje, amfiteatre.

Dėl alkoholio vartojimo viešose vietose pareigūnai Rugsėjo 1-osios išvakarėse gavo 11, o vakar – aštuonis pranešimus.

„Iš jų keturi atvejai, kai alkoholį vartojo nepilnamečiai asmenys“, – patikslino Kauno policijos atstovė spaudai Odeta Tumelytė.

Ji minėjo, kad šiais metais Mokslo ir žinių diena praėjo gana saugiai. Per praėjusią parą nepradėta ikiteisminių tyrimų, kuriuose figūruotų nepilnamečiai asmenys.

Sekmadienį ir pirmadienį pranešimų dėl viešosios tvarkos pažeidimų užfiksuota mažiau nei pernai per šias dvi dienas, tačiau dažniau kreiptasi dėl alkoholio vartojimo.

„Šiais metais Rugsėjo 1-osios išvakarėse gauti 123 pranešimai dėl viešosios tvarkos pažeidimų, vakar – 64. Tuo tarpu praėjusiais metais – atitinkamai 172 ir 106 pranešimai“, – vardijo O. Tumelytė. 

Pirmadienį Kaune budėjo sustiprintos policijos pajėgos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

partkomas

partkomas portretas
cia musu salies ateitis-vaikai.o kodel jie geria?gal, kiad alkoholio gali nusipirkt istisa para ir bet kur.norint sunaikit tauta ,reikia sunaikint jaunima:paskandint alkoholi,narkomanijoj,suzlugdyt morale.ar cia vel rusijos agresija ar musu gerbiami politikai privede sali iki zlugimo?

gintas 1

gintas 1 portretas
nesupratau kodel veidai uzdengti? mazuosius didvyrius turetume zinoti is veido :)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių