Moksleiviai Šilainiuose nuniokojo automobilį?

Pilietiški šilainiškiai pakraupę: būrys paauglių vidury dienos niokojo prie daugiabučio stovintį automobilį. Įvykio aplinkybes aiškinasi policija.

Į redakciją paskambinusi pora pasakojo pro langą mačiusi, kaip pirmadienį po pietų į aikštelę Šilainiuose, prie Baltijos g. 9-ojo namo, sugužėjo gal dešimt paauglių, kai kurie jų užšoko ant automobilio "Mazda" jį tyčia gadindami, spardydami.

"Siaubas", – įvertino stebėtą situaciją šilainiškiai.

Policija patvirtino gavusi tokį pranešimą. "Baltijos gatvėje, apie 14.20 val., pranešėjas matė, kaip kompanija apgadino transporto priemonę, išdaužė priekinį langą ir pasišalino. Dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo šiuo metu pradėtas aplinkybių patikslinimas", – teigė Kauno policijos atstovė Odeta Vaitkevičienė.

Vyras žurnalistams pasakojo, kad paaugliai į tą patį automobilį jau buvo nusitaikę ir išvakarėse – daužė priekinį stiklą. Pirmadienį, anot jo, niokojantį darbą pratęsė dar intensyviau.

Telefoną perėmusi moteris pridūrė, kad niekdariai vilkėjo tamsius mėlynus švarkus ir tamsias mėlynas kelnes, tad mano, kad jie – vienos iš kelių netoliese esančių mokyklų mokiniai.

Nuvykę į įvykio vietą pastebėjome, kad automobilis neapleistas. Tvarkinga ir jo išorė, ir vidus. Buvo, kol nepasidarbavo chuliganai.

Priekinis automobilio variklio dangtis aplankstytas, stiklas suaižėjęs. Ant jo, ir ant dangčio – keli nedideli plytgaliai.

Pro išdaužtą priekinių durų stiklą buvo matyti, kad automobilyje likę kažkokių dokumentų. Atrodo, kad chuliganai buvo sulipę į mašiną – galinių sėdynių apmušalai buvo žemėti, dalis jų nutraukti nuo sėdynių. Ant priekinių sėdynių buvo gausu smulkių stiklo šukių.

Šalia "Mazdos" mėtėsi kelioninis žemėlapis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

.

. portretas
ar suradot siuos pauglius?

ups

ups portretas
net tie plytgaliai nuo kazkokio statinio.

jk

jk portretas
Štai kas darosi kai tėvai laiku diržu nepamoko,būtų lupti gerbtų ir kitus,o dabar jie jaučiasi nebaudžiami.Būtina rasti ir griežtai nubausti
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių