Miesto centre – autobuso ir automobilio avarija

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį slidi danga bėdų pridarė ne tik pėstiesiems, bet ir vairuotojams.

Portalo kauno.diena.lt skaitytojai užfiksavo avariją Kęstučio gatvėje, kai į lengvojo automobilio "Mercedes Benz" galą atsitrenkė "6" maršruto autobusas "Soliaris".

Žala transporto priemonėms, panašu, kad nedidelė. Žmonės nesužeisti.

Kauno policijos atstovė Odeta Tumelytė portalą kauno.diena.lt informavo, kad vairuotojai nesutarė, kuris kaltas dėl avarijos, todėl buvo iškviesti pareigūnai. 


Šiame straipsnyje: avarijaautobusaseismas

NAUJAUSI KOMENTARAI

negerai

negerai portretas
labai daznai vazineju miesto transportu tai matau kaip vazineja ir pries pat nosi autobusui ar troleibusui uzkisa lengvaji,tada vyksta stabdymas,zmoniu svyravimas viduje.Nervina tokie dalykai,bet vairuotojas privalo tai daryti,nes nori isvengti avarijos,bet matosi ne visada pavyksta.Reikia kazka daryti,kad vairuotdami miesto transporta zmones butu apsaugoti nuo situ ivykiu.

manau

manau portretas
Metas viešajam transportui įsigyti vaizdo registratorius. Pats vairuoju, bet matau daugybę vairuotojų, kurie tiesiog užkiša tiesiai prieš nosį savo auto sunkioms transporto priemonėms arba suka iš antros juostos ten, kur jiems reikia, visiškai nepaisydami, kad nei troleibuso, nei autobuso lengvai nesustabdysi. O jei dar slidi danga?

Anonimas

Anonimas portretas
POVILAS. "lengvieji" tankiai daro tokį "fokusą" Pasakysiu iš gyvenimiškos patirties, kad "lengvieji" dažnai užkiša ir, kaip lengviau valdoma transporto priemonė, išlyginama... Sunkusis transportas sunkiau stabdomas, o ir ...TO paprastai neįrodysi, nes atsitrenkta į galinę dalį ...policija taip pat , KAD IR NEKALTAS, kaltins atsitrenkusįjį į galą [ paprastai liūdytojų neatsiranda, nebent iškviečiamas "savas" ...]
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių