Medikai gydo toksinėmis medžiagomis apsinuodijusį dvylikametį

  • Teksto dydis:

Šiąnakt į Kauno klinikas atvežtas dvylikametis, apsinuodijęs toksinėmis medžiagomis. 

Jis atvežtas iš savo namų Kaune, Ežero g., praneša Kauno policija.

Kauno klinikų Viešosios komunikacijos tarnybos vyriausioji specialistė Eglė Audickaitė, paklausta, kaip jaučiasi paauglys, kokiomis medžiagomis jis apsinuodijo, teigė, kad informacijos apie pacientą teikti negali, nes neturi paciento artimųjų sutikimo.

Daugiau informacijos apie šį atvejį neteikia ir policija. "Siekiant nepakenkti mažamečio asmens interesams, daugiau duomenų apie tyrimą neteikiama", - portalui kauno.diena.lt pranešė Kauno policijos atstovė Odeta Tumelytė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunieciui

Kaunieciui portretas
Kaunieciui patarciau plauti ir perkamus vaisius ir rankas dazniau. Ir visai nesvarbu, kad nulupat ir valgot be zieves, juk lupant visas tas "brudas" prilimpa ant ranku kuriomis tuos mandarinus paskui isidedate i burna. Beje dauguma citrusiniu vaisiu yra purskiami bifenilu (turbut teko matyt tokias balksvas apnasas ant zieveles?), tai va tas "brudas" ypac kenkia Jusu kepenims, inkstams ir gali sukelti alergines organizmo reakcijas. Jei netikit, imeskit nusipirkta mandarina ar apelsina i karsta vandeni, jei liks pavirsiuje plevele, reiskia vaisius purkstas.

Vardas

Vardas portretas
šiaip gydo tai gydytojai, o jiems padeda medikai.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Mandarinų kokybę turėtu ištirti.Kaip privalgiau ,taip ir susirgau.Manau mandarinų duoti vaikams negalima.Jie atvežti su kažkokiu virusu.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių