Ugniagesius ant kojų sukėlė gaisras Linkuvos gatvėje

  • Teksto dydis:

Kaune, Linkuvos gatvėje, užsidegė gyvenamasis namas.

Šiandien 21.39 val. Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Kauno m., Linkuvos g. 25, atvira liepsna dega gyvenamasis namas.

Į įvykio vietą išsiųstos Kauno APGV priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Kauno greitosios medicinos pagalbos stočiai.

Atvykus pirmajam ugniagesių ekipažui paaiškėjo, kad vidiniame kieme dega sandėliukai, pastatyti prie gyvenamojo namo. Kauno apskrities priešgaisrinio gelbėjimo tarnybos Operacinio vadovavimo skyriaus atstovas portalui kauno.diena.lt teigė, kad žmonės, laimei, nenukentėjo, nors ugnis gerokai apgadino gyvenamąjį namą, o mediniai sandėliukai sudegė.

Medikų pagalbos neprireikė, nes name gyvenusi moteris spėjo laiku pastebėti gaisrą ir išeiti.

Ugnis nuniokojo apie 40 kv.m stogo dangos, apdegė namo išorinė siena, dviejose vietose pradegė medinė perdanga. Stipriai aprūko ir vandeniu sulietas namo pirmas aukštas.

Kol ugniagesiai prisijungė prie vandens čiaupo, esančio kitoje gatvės pusėje, Linkuvos gatve buvo laikinai sustabdytas eismas, vėliau leista važiuoti viena juosta.

Įvykio priežastis aiškinasi tyrėjai.

 

 


Šiame straipsnyje: kaunasdega namasgaisras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Aha

Aha portretas
Na vieni kandys troliai rašo...Beto vien nesamones!

Tgb

Tgb portretas
Ekonomika Lietuvoje pakils,kaip bus per prievartą padarytas stambus bizniukas ,kvepia LR BK 181 str.

Pilietis

Pilietis portretas
Rusų laikais gaisrų nebuvo.Kas dabar pasidarė ,liepsnoja ir liepsnoja namai,butai.Nesuprantamas dalykas.Dumų detektorius nori prakišti bet kokia kainą.Biznis geras bus,pinigai ne maži bus per visą Lietuvą surinkus iš vidų gyventojų.Įdomu kad slypi ir kokie žmonės po šio būtinumo ir priverstinio pirkimo.Jųk įrenginiai buvo ir yra statomi pagal visus saugumo reikalavimus,projektus.Buitinė technika ,katilai įvairūs,dujiniai taip pat ,yra su dujų nuotekų detektoriais.Sugedus direktoriui katilo neuždegsi,o veikiantys katilas sustos, jeigu detektorius sugedo ,arba nutekės dujos.Tai kam reikalingi dūmų detektoriai ? Laužo namuose žmogus nedega.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių