Nuo konteinerių užsidegė BMW, ugniagesiai susidūrė su kliūtimis

  • Teksto dydis:

Sekmadienio naktį Kaune, Baltijos g. degė du atliekų rūšiavimo konteineriai. Liepsnos apgadino šalia stovėjusį automobilį "BMW 523i". Ugniagesiai susidūrė su kliūtimis - ilgai negalėjo privažiuoti, nes kelias buvo užstatytas gyventojų automobiliais.

Įvykis užfiksuotas lapkričio 5 d. apie 4 val. 10 min.

Iš pradžių gautas pranešimas, kad dega šiukšlių konteineris. Tuomet, kaip teigiama ugniagesių įvykių suvestinėje, gesinant pastebėta, kad kitame kieme taip pat iš šiukšlių konteinerio rūksta dūmai.

Papildomai išsiųsta dar viena autocisterna, bet ji operatyviai negalėjo privažiuoti dėl užstatytų transporto priemonių.

Vienas atliekų konteineris visiškai sudegė, kitas apdegė. BMW apdegė galinė dalis.

Manoma, kad iš stiklo pluošto pagaminti konteineriai buvo padegti.

Bandoma įvertinti patirtus nuostolius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gal laikas jau

Gal laikas jau  portretas
kokią tvarką tuose kiemuose daryti- tiek tų automobilių pristatyta, kad reikalui esant nei greitoji, nei gaisrinė tikrai privažiuoti negali.Yra aikštelės, tegul juose žmonės automobilius ir laiko, jau buvo Šilainiuose kilęs tas baisusis gaisras, negalėjo gaisrinė ilgai patekti į įvykio vietą dėl užstatytų automobilių, bet miesto tvarkdariai čia kažkodėl problemos visai nemato.

gyventojai

gyventojai  portretas
prie konteinerių patys net prieit negali, ypač po lietaus.Konteineriai stovi purvo duobėse.O šiaip gyventojai nutrenkia mašinas ir nei gaisrinė, nei greitoji privažiuot negali.Kieme jau kelinta para palikta ant pėsčiųjų tako valst.nr.JJE226...Na ir kas?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių